Şans Topu Sorgulama

ÜCRETSİZ
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
493 TOPLAM İNDİRME

Şans Topu oynayanlar için geliştirilen bu serviste çıkan numaralardan, kazanan talihlilere kadar her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Her hafta gerçekleştirilen Şans Topu’nun sonuçlarını öğrenmek için bu ücretsiz servisi kullanabilirsiniz. Milli Piyango İdaresi tarafından tasarlanan bu servis ile katılımcılar gazetelerden numara aramak ve kontrol etmek zorunda kalmıyor ve ellerindeki numarları kolayca kontrol edebiliyor. Şans Topu sorgulaması yapmak bu servis ile çok basit ve hızlı.

Servisin kullanılması son derece basit. Otomatik olarak çalıştığı için o tarihin numaraları direkt olarak ekrana geliyor. Numaralar haricinde talihliler, talihli kişilerin yaşadığı şehir, kişi başına düşen ikramiye miktarı gibi bilgiler de sunulmakta. Sağ üst bölümde yer alan tarih seçeneğini kullanarak daha önceki çekilişlerinizi de kontrol edebilirsiniz. Temiz görünen arayüz sayesinde servisi kullanırken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Eğer Şans Topu oynuyorsanız ve talihlileri kolayca tespit etmek istiyorsanız Şans Topu servisini mutlaka kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • On Numara Sorgulama

    Milli Piyango'nun düzenlediği On Numara isimli şans oyunu çekilişinin sonuçlarını düzenli ve zamanında veren bu uygulama ile sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberiniz olacak.
  • Sayısal Loto Sorgulama

    Sayısal Loto Sorgulama hem güncel, hem eski sayısal loto sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz
  • Seçmen Sorgulama

    Seçmen Sorgulama ile Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde oy kullanacağınız yeri kolayca öğrenebilirsiniz
  • Milli Piyango Sorgulama

    Milli Piyango Sorgulama servisi ile piyango biletlerinize vuran ikramiyeleri hemen kontrol edebilir ve öğrenebilirsiniz.
  • Süper Loto Sorgulama

    Süper Loto Sorgulama, perşembe akşamları çekilen Süper Loto'nun sonuçlarına anında bakabileceğiniz Milli Piyango'nun resmi web servisidir.
  • Qapacity

    Eğer şirketiniz için şık ancak kullanımı ve yapımı basit bir web sitesi hazırlamak istiyorsanız Qapacity’e bir şans verebilirsiniz.
  • Adres Kodu

    Adres Kodu, Türkiye'nin yeni adresi sistemi olup açık adres verme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Adres Kodu sorgulama ile anında öğrenin.
  • Google I/O

    Google I/O basit parçalarla kendi makinenizi yaratarak topu doğru hedefe taşımanız gereken eğlenceli bir Chrome eklentisi.