Şarkı Modu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
550 TOPLAM İNDİRME

MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması

Şarkı Modu, sadece Android değil, mobil platformda karşılaştığım en iyi müzik dinleme ve indirme uygulaması. Tamamen Türkçe, olabildiğince sadeleştirilmiş ve farklı türde müzikleri bir araya toplayan başlangıç ekranı ile bizleri karşılayan müzik uygulaması, mp3 formatından kopamayanlar için harika bir seçim. Türkçe ve yabancı karışık hit parçaları bulabiliyorsunuz.

Spotify, Apple Music gibi online müzik dinleme platformlarını fazlasıyla pahalı buluyor, mp3 formatında müziklerin çalındığı Winamp dönemini özleyenler arasındaysanız yerli ve yabancı dünya genelinde en çok dinlenen şarkıları ücretsiz olarak dinlemenize ve indirmenize izin veren Şarkı Modu uygulamasını tavsiye ederim.

Android telefonunuza ücretsiz indirip doğrudan kullanabileceğiniz mp3 indirme uygulamasının ana sayfası Türkiye’de en çok dinlenen, video klipleri en fazla izlenen sanatçıların parçalarından oluşuyor. Top List dışında yabancı karışık, pop ve Şarkı Modu’nun özel olarak hazırladığı şarkılar yer alıyor. Dilerseniz kendi çalma listelerinizi de oluşturup bir kenara toplayabiliyorsunuz. Sevdiğiniz sanatçı, şarkıya daha kolay ulaşmanız için arama fonksiyonu da düşünülmüş. Otomatik tamamlama özelliğiyle şarkıcının veya şarkının isminin tamamını yazmanız gerekmiyor. Seçtiğiniz şarkıyı çalma listenize eklediğinizde cihazınıza inmiş oluyor. Sonrasında internetsiz müzik dinlemenin keyfini sürüyorsunuz.

Arka planda çalma, playlist oluşturma, rastgele çalma, ileri - geri sarma, otomatik oynatma özelliğine sahip Şarkı Modu uygulaması, diğer tüm ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulamaları gibi reklamlarla desteklenen arayüz sunuyor lakin müzikleri dinlerken hiçbir şekilde reklam girmiyor.

Erkan Calp

Şarkı Modu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME

MP3 dinleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması

Şarkı Modu, mp3 formatında müzik dinlemeyi özleyenlere tavsiye edeceğim ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması. Online müzik dinleme platformları yerine Winamp’ı tercih eden müzik severler arasındaysanız, Türkçe ve yabancı en çok dinlenen şarkıların yanı sıra tekrarları defalarca oynatılan dizi müziklerini bulabileceğiniz uygulamada sınırsız çalma listesi oluşturabiliyorsunuz.

iPhone/iPad’inizde müzik dinlemeyi seviyorsanız, yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı içeren Şarkı Modu uygulamasını öneririm. Türkiye’de en çok dinlenen, video klipleri milyonlarca izlemeye ulaşan popüler şarkıların bir araya toplandığı Top List, uygulamanın ana sayfasını oluşturuyor. Top List dışında farklı türde özenle hazırlanmış listeler mevcut. Dilerseniz kendi çalma listelerinizi de oluşturabiliyorsunuz. Arama kutucuğuna şarkıcı veya şarkı ismini (otomatik tamamlama fonksiyonu mevcut) yazarak farklı türde dilediğiniz kadar çalma listeleri oluşturup internetsiz dinleyebiliyorsunuz. Şarkıyı çalma listesine eklediğiniz anda otomatik olarak cihazınıza indiriliyor.

Arka planda çalma, sürekli oynatma, karışık oynatma, sınırsız şarkı geçme, reklamsız dinleme gibi ücretsiz müzik uygulamasında aradığımız tüm çalma özelliklerini sunan Şarkı Modu, sade arayüzü, kolay kullanılabilir olmasıyla da beğenimizi kazanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Dinle

    TRT Dinle (Android) İndir: Ücretsiz müzik, radyo, sesli kitap ve podcast dinleme uygulaması
  • Şarkı Evreni APK

    Şarkı Evreni APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz müzik indirme ve dinleme programıdır.
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • Spotify Kids

    Spotify Kids (Android) indirin, çocuğunuz için müzikleri keşfedin. Spotify Kids Android uygulamasında çalma listeleri çocuklara özel!
  • Müzik Çalar - MP3 Çalar

    Music Player - MP3 Player Android için ücretsiz MP3 çalar, MP3 dinleme uygulaması arayanlara tavsiyemizdir.
  • Rocket Player

    Android için en iyi ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • AT Player APK

    AT Player APK İndir Android: Ücretsiz müzik dinlemek, MP3 indirmek için en iyi programlardan biri
  • Müzik Caddesi

    Müzik Caddesi, Android telefon kullanıcıları için ücretsiz (bedava) online müzik dinleme, müzik (şarkı) indirme uygulaması.