Sateen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Sateen.com’un resmi Android uygulaması Sateen ile online kıyafet alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Modayı yakından takip edenlerin bildiği Sateen.com’un resmi Android uygulaması Sateen ile online kıyafet alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Ayakkabı, tişört, kazak, ceket, elbise, gömlek, şort, pantolon, mayo, çanta ve aksesuar kategorilerinde hem kadın hem de erkekler için binlerce ürün yelpazesi sunan Sateen uygulamasında siparişlerinizi oturduğunuz yerden verebiliyorsunuz. 128-bit SSL sertifikası ile kredi kartıyla güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz uygulamada, beğendiğiniz ürünleri sepetinize eklemeniz yeterli.

Oldukça avantajlı fiyatlar ve indirimler sunan Sateen uygulamasında, ünlülerin tercih ettiği kombinlere ulaşabileceğiniz gibi kendi kombinlerinizi de yaratabiliyorsunuz. Detaylı ürün fotoğrafları ve açıklamaları inceledikten sonra, bedeninizi seçip ürünün siparişini vermek bir hayli kolay diyebilirim. Eğer siz de hiç yorulmadan, bulunduğunuz her yerden online alışveriş yapmak istiyorsanız Sateen uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Sateen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
68.3 MB DOSYA BOYUTU

Sateen uygulaması ile iOS cihazlarınız üzerinden birbirinden şık ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Sateen uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınız üzerinden birbirinden şık ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Hem kadın hem de erkekler için binlerce ürün seçeneği sunan Sateen uygulamasında pantolon, şort, tişört, kazak ve aksesuar ürünlerinden ayakkabı ve çantalara kadar birbirinden şık ürünler sizleri bekliyor. Ünlülerin kombinlerini satın alabileceğiniz ya da kendi kombinlerinizi oluşturabileceğiniz uygulamada, ürünlerin açıklamalarını ve fotoğraflarını inceledikten sonra bedeninizi seçmeniz ve ürünü sepetinize eklemeniz yeterli oluyor.

128-bit SSL sertifikası sayesinde kredi kartını gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz uygulama, stokta bulunmayan ürünler stoklara girdiğinde sizleri haberdar ediyor. Sipariş takibini de uygulama içerisinden yapabilmenize olanak sağlayan Sateen, oturduğunuz yerden alışveriş yapma keyfini sizlere sunuyor. Eğer siz de bu keyfi yaşamak, alışveriş yapmanın tadını çıkarmak istiyorsanız iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.