Sausage Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun

Sausage Flip, sosis karakterlerin yerine geçtiğiniz, animasyonlarıyla etkileyici bir Android oyunu. Sadece Android platformunda 1 milyon indirmeyi geçen oyunda sosis ya da sosis formundaki karakterleri objelere fırlatarak bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Saçma gözükmesine karşın oynamaya başladıktan sonra çok kısa bir süre sonra kendisine bağlıyor. Bağımlılık yapan mobil oyun, zaman geçirmek için birebir.

Crazy Labs’in mobilde indirme rekoru kıran Run Sausage Run (Koş Sosis Koş!) oyunu kadar eğlenceli bir yapım Sausage Flip. Bu oyunda da bir sosis karakteri kontrol ediyor, engelleri atlatmaya çalışıyorsunuz. Farklı olarak kendinizi fırlatarak engellere tutunuyor, bitiş noktasına varmaya çalışıyorsunuz. Üzerine zıpladığınız objeler, tutunduğunuz anda hareket etmeye başlıyor. İlerledikçe yeni karakterler oyuna dahil oluyor. Unutmadan, karakteri zıplatmak için çek - bırak hareketini yapıyorsunuz. Tek parmakla her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir oyun; aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor.

 

Erkan Calp

Sausage Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Sosis karakterlerle eğlenceli yolculuğa çıkıyoruz.

Sausage Flip, sosis karakterlerin yer aldığı animasyonlarıyla dikkat çekici eğlence dolu bir mobil oyun. iOS özelinde değil, mobil platformda ilgi gören, kısa sürede indirme rekoru kıran oyunlardan. Çek - bırak tek dokunuş kontrol sistemiyle tüm cihazlarda oynaması keyif veren arcade oyun, internet bağlantısı da gerektirmiyor.

Crazy Labs’in sadece Android platformunda 50 milyon indirmeyi geçen beceri oyunu Run Sausage Run Türkçe adıyla Koş Sosis Koş kadar eğlenceli bir yapım karşımızda. Sausage Flip, uzaktan küçük yaşta mobil oyunculara hitap eden bir oyun gibi gözükse de değil. Oyuna sosis karakterle başlıyorsunuz. Objelere zıplıyor, tutunuyor, kendinizi bırakıyorsunuz. Sabit duran, üzerlerine bastığınızda hareketlenmeye başlayan objeler yardımıyla bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bölüm sonuna ne kadar yaklaştığınızı üst bölümden takip edebiliyorsunuz. Bölüm geçtikçe yeni objeler, yeni sosis karakterler geliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sausage Slide

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Hell's Circle

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Sausage Wars.io

    Sinirli sosis geri döndü.