Save Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Save Cat, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda bulmacaları çözüyor ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Kedinin su ve yiyecek bulmasına yardımcı olabileceğiniz oyunda fizik tabanlı bulmacaları çözüyorsunuz. Araziyi ustalıkla kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Giderek zorlaşan seviyelerin üstesinden gelebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Save Cat, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Zaman sınırı olmadan oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kendi çapında ufak bir hikayeye de sahip olan oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Farklı ortamlarda oynayabileceğiniz oyunda bulmaca seviyelerini tamamlamalısınız. Bu tarz oyunları seviyorsanız Save Cat sizleri bekliyor.

Save Cat oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Save Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
375 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Save Cat, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleri ve dikkat çekici seviyeleriyle ön plana çıkan oyunda bir kediye yardım ediyor ve hayatta kalması için mücadele ediyorsunuz. Kedinin su ve yiyecek bulmasına yardımcı olmanız gereken oyunda giderek zorlaşan bulmacaları çözmelisiniz. Fizik tabanlı bulmacalara sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli görselleri ve eşsiz atmosferiyle Save Cat sizleri bekliyor.

Araziyi ustalıkla kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Zaman sınırı olmadan oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kendi çapında ufak bir hikayeye de sahip olan oyunda sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Save Cat sizleri bekliyor.

Save Cat oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Cat Quest

    Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan bir RPG deneyimi
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu