Save the Roundy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Save the Roundy, ufak ve sevimli canlıları dengede tutarak kazanmaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.

Save the Roundy, Android kullanıcılarının oynadıkça bağımlısı olacağı heyecanlı bir bulmaca oyunudur. Oyunda başarılı olmak istiyorsanız sevimli canlıları dengede tutmanız gerekiyor. Platform üzerindeki Roundy'leri dengede tutarak platformda kalmalarını sağlamak için elinizden gelen herşeyi yapmalısınız.

Yapacağınız hamleleri akıllıca düşünmelisiniz. Ayrıca bir sonraki hamlenizi düşünerek hamleler yapmalı ve dengeyi korumalısınız. Dengeyi kaybederseniz sevimli Roundy'ler düşmeye başlar ve sağladığınız ilerleyişi kaybederek baştan başlarsınız. En fazla 2 Roundy düşürme hakkınız bulunmaktadır. Bu nedenle dikkatli olup bölümleri 2 Roundy'den fazlasını düşürmeden bitirmeye çalışmalısınız. Bölümleri bitirmek için kutuları seçmelisiniz. Fakat kutuları seçerken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Uygulama marketi üzerinde benzer oyunlar olmasına ve oyunun yeni birşeyler sunmamasına rağmen, zorluğu ve heyecanı sayesinde oynanabilecek eğlenceli oyunlar arasına girmeyi başaran Save The Roundy'nin grafikleri oyuncuları tatmin etmeye yetecek kadar iyi.

Genel olarak denge kabiliyetinize bağlı olan Save the Roundy oyununu, bu tür bulmaca oyunları oynamayı seviyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Save the Roundy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Save the Roundy, iPhone ve iPad'inizde boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz beceri gerektiren bulmaca oyunları arasında.

Save the Roundy, iPhone ve iPad cihazlarınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu. Göze hoş gelen görseller ve karakter animasyonlarıyla süslenen oyunda amacınız adından da tahmin edeceğiniz üzere küçük sevimli yaratıklar olan Roundy’leri içerisinde bulundukları tehlikeli durumdan kurtarmak. Bunu yaparken oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Zira Roundy’ler hareketli platform üzerindeler ve en ufak hatanızda hayatlarına son verebilirsiniz.

Oyunda küçük sevimli yaratıkları özgürlüklerine kavuşturmaktan hiçbir amacınız yok ancak bunu başarabilmek için oldukça çaba sarf etmeniz gerekiyor. Roundy adını taşıyan sarı yaratıkları birbirlerine bir kutu üzerinden bağlılar. Kutuları altlarından olabildiğince dikkatli çekerek onları kurtarmalısınız. Öte yandan buz ve bomba gibi nadiren karşınıza çıkacak özel engelleri de aşmanız gerekiyor.

Dikkat gerektiren eğlenceli oyunlar arasında olan Save the Roundy de benzerleri gibi bölüm bölüm ilerlemeyi gerektiriyor. Bir bölümde ne kadar az Roundy hayatını kaybederse o kadar fazla puan almış oluyorsunuz. Bir bölümde en fazla 2 Roundy düşürme lüksünüzün olduğunu unutmadan ekliyim.

Cut the Rope, Where’s My Water, Angry Birds (eskileri) tarzı beceri gerektiren bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız Save the Roundy eminim hoşunuza gidecektir.

Erkan Calp

Save the Roundy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Save the Roundy, kutuları devirerek küçük sevimli yaratıkları kurtarmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Save the Roundy, Cut the Rope, Where’s My Water, Angry Birds gibi çözmek yerine beceri gerektiren bulmaca oyunlarına ilginiz varsa hoşunuza gidecek bir yapım. Windows Phone platformunda da karşımıza çıkarak bizleri oldukça şaşırtan fizik tabanlı oynanış sunan bulmaca oyununda hedefiniz küçük sevimli karakterler Roundy’lerin hayatını kurtarmak.

Karakter animasyonlarıyla, yüksek kalitede görselleriyle dikkat çeken oyunda sevimli sarı yaratıkları hapsoldukları kutulardan kurtarma işi bize veriliyor. Bunu başarabilmek tahmin edeceğiniz üzere çok basit değil. Roundy’lerin sıkışıp kaldıkları kutuların hepsi farklı boyutta; dolayısıyla da farklı ağırlıkta. Kutulara dokunma aşamasında çok dikkatli olmanız gerekiyor. Öte yandan Roundy’lerin altlarına yerleştirilmiş bomba ve buz gibi tehlikeli engelleri de oynanış esnasında hesaba katmanız gerekiyor.

Vakit öldürmek için son derece ideal bir oyun olduğunu düşündüğüm Save the Roundy’de bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Bölümdeki başarılarınıza göre sonraki bölümlerin kilidini açıyorsunuz. Diğer bir deyişle sonraki bölümleri oynamak için ücret ödemeniz gerekmiyor. Unutmadan, her bölümde en fazla 2 Roundy düşürme hakkınız var. Limiti aşarsanız sil baştan başlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Save the Furries

    Save the Furries, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Save the snail 2

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Save the Snail

    24 farklı seviyeye sahip olan bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Save the Puppies

    Labirentlerin arasında ilerleyerek yavru köpekleri kurtarmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Save The Orcs

    Save The Orcs, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir savunma oyunudur.
  • Save The Robots

    Android cihazınız için eğlenceli bir fizik tabanlı oyun arıyorsanız Save The Robots ile çok eğleneceksiniz.
  • Pop to Save

    Ödüllü Pop To Save oyunu, Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor ve farklı atmosferiyle rakipleri arasından sıyrılıyor.