Scary Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Ödül avcılarının işini bitirin!

Scary Jack, Android platformunda vahşi batı temalı shooter oyunu olarak yerini alıyor. Reflekslere dayalı ateş etme oyunlarından keyif alıyor, görselliği arka planda tutuyorsanız oynamanızı tavsiye ederim.

Görselleri, sesleri, oynanışı ile seneler öncesinin ateş etme oyunlarını hatırlatan Scary Jack’de kellesine milyonlarca dolar koyulmuş, her yerde aranan azılı bir haydutun yerine geçiyoruz. Evet, ilk defa bir vahşi batı oyununda kötü taraftayız. Kafa dağıtmak için girdiğimiz barda arkamızda ödül avcılarının bitmesiyle aksiyon başlıyor. Barın her tarafı ödül avcılarıyla dolu ancak ateş ederken arada masum insanlar da çıkabiliyor. Bu yüzden bakmadan ateş etmemenizi öneririm. Bu arada ara ara ekranın farklı noktalarında çıkan mermilere de ateş etmeyi unutmayın. Merminiz bittiği an siz de bitersiniz!

Erkan Calp

Scary Jack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
153.9 MB DOSYA BOYUTU

Ödül avcılarını haklayın!

Scary Jack, iPhone ve iPad’de oynanabilen reflekslere dayalı vahşi batı oyunu. Görsel çizgileri, sesleri, atmosferi ile eski dönem shooter oyunlarını anımsatan yapımda başına milyonlarca dolar koyulmuş azılı bir suçlunun yerini alıyoruz.

Vahşi batı oyunlarını seven herkesin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm retro bir yapım Scary Jack. Oyunda yerine geçtiğimiz karakter arananlar listesinin tepesindeki isim. Evet, bu oyunda kötü adamı kontrol ediyoruz. Oyuna ismini veren karakterimiz son derece tehlikeli olduğundan etrafında onlarca adam toplanmış. Barın her tarafı ödül avcılarıyla dolu. Yalnız ateş ederken hedefi çok iyi seçmemiz gerekiyor. Masum birine gelen kurşun sonumuzu getiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ready Steady Play

    Ready Steady Play, Vahşi Batı temalı refleks geliştirme oyunu.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Box Boss!

    Kutulardan kaçmak için reflekslerinizi konuşturun.
  • Roller Coaster

    Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Keeper

    Küçük canavarı koruyun.
  • Tiny Wild West

    Tiny Wild West, Android telefonda oynayabileceğiniz retro vahşi batı oyunu.
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?