Schemata

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Mantıksal devreler tasarlamanız gereken bir bulmaca oyunu

Schemata, mantıksal devre kapıları ve dijital devre elemanlarıyla oynayabileceğiniz harika ötesi bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mantıksal tasarıma dayanan bulmacalarıyla dikkat çeken oyunda devreleri tamamlamalı ve zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz.

Tempolu bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Schemata, beyin egzersizi yapabileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyundur. Mantık devreleriyle oynanan oyunda mantıksal devreler tasarlıyorsunuz. Birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Basit bir oynanışa ve kaliteli görsellere sahip olan Schemata'yı mutlaka denemelisiniz. Eğer mantıksal tasarım bilginiz varsa kaçımamanız gereken bir oyun diyebilirim. Mikro işlemleri tamamlamak için Schemata sizleri bekliyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Schemata'yı sakın kaçırmayın.

Schemata oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Schemata

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Mantıksal devreler tasarlamanız gereken harika bir bulmaca oyunu

Schemata, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Öğreticiliği oldukça yüksek olan oyunda mantıksal devre elemanlarını kullanarak devre tasarlıyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan Schemata, kaliteli görselleriyle ön plana çıkıyor. Mantık devrelerini kullanarak bölümleri tamamlamanız gereken oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. Tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Mantıksal tasarım temellerine dayanan oyunda beyin egzersizi de yapabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa ve kaliteli görsellere sahip olan Schemata'yı mutlaka denemelisiniz. Eğer mantıksal tasarım bilginiz varsa kaçımamanız gereken bir oyun diyebilirim. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm  Schemata mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyundur. Mikro işlemleri tamamlamak için Schemata sizleri bekliyor.

Schemata oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Stupid Test!

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Tidy Robots

    Renkli grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla keyifli bir bulmaca oyunu
  • Total Party Kill

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Trains On Time

    Zorlu ve eğlenceli bir bulmaca oyunu