Scooby Doo: We Love YOU!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Android için eğlenceli bir Scooby Doo oyunu arıyorsanız tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyun ile başlayabilirsiniz.

Scooby Doo karakterlerinin bir araya geldiği bu eğlenceli mobil oyununda sizin amacınız sevilen dostunuz Scooby Doo'yu kontrol ederek Shaggy'yi mahsur kaldığı binanın içerisinden sağ salim çıkartmak. İzometrik bir haritada sizi bekleyen birçok bölümde göstermiş olduğunuz performansa göre 3 yıldıza varan bir ödüllendirme sistemi var. Angry Birds'ten alışık olduğumuz bu dinamikle geçtiğiniz bölümler hakkıyla bitirmek için tekrar denemek isteyeceksiniz.

Shaggy'yi kurtarmanız gereken Scooby Doo: We Love YOU! isimli bu oyunda bölümlerin içerisinde yer alan hayaletlere ve canavarlara yakalanmadan bölümün bitiş noktalarına uzanmanız gerekiyor. Etrafta yer alan bonus puanlar ve tuzaklar oyuna tuz biber katarken süre limiti de bölüm sonunda alacağınız puana etki ediyor. Dolayısıyla hem hızlı hem de becerikli davranmanız gerekiyor.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu macera oyunu Android cihazınıza renk katacak Scooby Doo gibi eğlenceli bir karakteri içeriyor. Uygulama içi satın alma menüsüyle bonus içeriklere ulaşıyor olsanız da çocuklarınıza bu oyunu oynatırken internet bağlantınızı kapatmanızı tavsiye ederiz. Kartınıza yansıyacak bir hesap hareketliliğinden kaçınmanın en kolay yolu bu olacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scooby-Doo Mystery Cases

    Scooby Doo ve arkadaşları yine gizem çözme peşinde.
  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • doo

    doo ile belgelerinizi tarayıp mobil cihazınızda taşıyabilirsiniz.
  • Love Ballons

    Love Ballons, ekrandan geçen kalp şeklinde ve farklı renklerdeki tüm balonları patlatmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Love Balls

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Slap You

    Slap You ilginç bir Android oyunudur
  • You Sunk

    You Sunk, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.