Screen Grabber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,085 TOPLAM İNDİRME

Screen Grabber, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alıp, görüntüyü düzenledikten sonra paylaşım yapmanıza olanak tanıyan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Screen Grabber, Android telefon ve tabletlerinizin ekran görüntüsü alıp, üzerinde kesme biçme gibi fotoğraf düzenleme işlemleri yapmanızı ve en son olarak da oluşturduğunuz görüntüyü farklı platformlar üzerinden paylaşma imkanı sunan yararlı ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.

Android cihazlar üzerinde farklılık göstermesine rağmen genel olarak 2 farklı ekran görüntüsü alma methodu bulunuyor. Bunlarda bir tanesi elinizin tamamıyla ekranın solundan sağına doğru elinizi kaydırmanız. Tüm ekranı kapsayacak şekilde yapmanız gereken bu yöntem için ayarlardan açık olması gerekiyor.

Diğer yöntem ise aşağı yukarı herkesin bildiği ya da kullandığı güç tuşu ile ses azaltma tuşuna aynı anda basılması. Bu iki yöntemden ilkini genelde Samsung Android cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Eğer cihazınızda nasıl ekran görüntüsü alındığını bilmiyorsanız, hemen Google'dan araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

Screen Grabber uygulaması yukarıdaki iki yöntemi kullanmak yerine tek bir tuş ile ekran görüntüsü almanızı oldukça kolaylaştırıyor. Ekran görüntüsünü aldıktan hemen sonra sunulan araçları kullanarak resim üzerinde bir takım düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Son aşama olarak ise arkaaşlarınız ile SMS, e-posta ya da sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android ekran görüntüsü alma uygulaması olan Screen Grabber'ı kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unlimited Screen Recorder

    Unlimited Screen Recorder ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran kayıt uygulamasıdır
  • Kamcord - Game Screen Recorder

    Kamcord - Game Screen Recorder ile kendi oyun videolarınızı çekebilirsiniz
  • Screen Recorder APK - Ekran Kaydedici

    Screen Recorder APK, android ekran kaydı uygulamasıdır. Android ekran kaydedici, ücretsiz yüksek kalitede sınırsız kayda imkan verir ve rootsuz çalışır.
  • SCR Screen Recorder 5+ Free

    SCR Screen Recorder 5+ Free Android cihazlarınız üzerinden video kaydetmenizi mümkün kılan bir uygulamadır
  • Games Screen Recorder

    Games Screen Recorder uygulaması Android kullanıcılarına ekranlarını zahmetsizce kaydetme şansı veriyor.
  • Z Screen Recorder

    Rootlu bir Android kullanıcısıysanız, Z Screen Recorder uygulaması ile ekranınızın videosunu çekebilirsiniz.
  • ADV Screen Recorder

    ADV Screen Recorder uygulamasını kullanarak Android mobil cihazınızın ekran videosunu çekebiliyorsunuz.
  • Infinity Play Screen Recorder

    Infinity Play Screen Recorder, Android cihazlarınızda oynadığınız oyunun ekran görüntüsünü kolayca ve kaliteli şekilde kaydetmenizi sağlayan güzel bir uygulama.