Seabeard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Seabeard ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur

Seabeard oyuncuları renkli bir maceraya konuk eden bir mobil korsan oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Seabeard'da devasa bir okyanusu keşfetmeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyunda ünlü korsan Seabeard'in efsanesini araştırarak adım adım ipuçlarını takip eden kahramanımız okyanusa açılıyor ve uzun bir yolculuğa çıkıyor. Biz de ona bu yolculuğunda eşlik ederek serüvenine ortak oluyoruz.

Seabeard'de temel olarak okyanus üzerindeki farklı adaları ziyaret ediyor, bu adalardaki çeşitli karakterlerle iletişim kuruyor ve görevler alıyoruz. Bu görevleri tamamlamak için ise çeşitli bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Maceramız boyunca alacağımız kararlar bizim geleceğimizi belirliyor. Dilersek dünyaca ünlü bir şef, dilersek cesur bir arkeolog veya ölümcül bir savaşçı olabilmekteyiz.

Seabeard oldukça geniş bir oyun haritasına sahip. Bu haritada birçok gizemli şeyi keşfederken bize maceramızda yardımcı olabilen yeni arkadaşlar edinebiliyoruz. Güzel ve sevimli graifklerle donatılmış Seabeard uzun bir oyun süresi sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Seabeard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
97.1 MB DOSYA BOYUTU

Seabeard uzun bir hikaye ve zengin bir içeriğe sahip olan bir mobil macera oyunudur

Seabeard güzel bir hikayeyi sevimli grafikler ve eğlenceli bir oyun yapısıyla birleştiren bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Seabeard'da bir korsan hikayesi konu alınıyor. Oyunda ünlü korsan Seabeard'ın efsanesini araştıran bir kahramanı yönetiyoruz ve bu maceramız bizi geniş bir okyanusu keşfetmeye ve çok sayıda bulmaca ile uğraşmaya sürüklüyor. Maceramız boyunca yapacağımız seçimler ise dünyaca ünlü bir kaptan, korkusuz bir arkeolog veya ölümcül bir savaşçı olup olmayacağımızı belirliyor.

Seabeard içerisinde farklı türdeki oyunlardan öğeler içeren bir oyun. Oyunda geniş bir dünyayı keşfederken farklı adaları ziyaret ediyoruz. Her adada yer alan karakterlerle etkileşime girerek görevler alıyoruz ve bu görevleri tamamlamak için bulmacaları çözüyoruz. Ayrıca adalar arası yolculuk etmek için bir sonsuz koşu oyununa benzer şekilde yol alıyoruz. Oyunda balık tutma gibi etkinlikler de yapabilmemiz mümkün. 

Seabeard görsel olarak kendine has bir tarza sahip olan bir oyun. 2 boyutlu karakterler hafiften lego oyuncaklarını andırıyor. Bunun yanında renkli ve canlı çevresel öğeler ve kaplamalar göze hoş görünüyor. Yediden yetmişe her yaşta oyuncuya hitap eden Seabeard oyunculara uzun süren bir eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu