SEASON 19 Pro Football Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir futbol menajerlik oyunu

SEASON 19 Pro Football Manager, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil futbol menajerlik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Spor tutkunlarının beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olarak dikkatimizi çeken SEASON 19 Pro Football Manager, zorlu müsabakalara katılarak kendi futbol imparatorluğunuzu kurabileceğiniz bir oyundur. Oyunda kendi takımınızı kurup yönetiyor ve diğer takımlarla maç yaparak galip gelmeye çalışıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda geleceğin yıldızlarını da keşfederek futbolcular yetiştirebiliyorsunuz. Oyuncularınızı geliştirebileceğiniz ve daha güçlü bir takım haline de gelebileceğiniz oyunda takınızı iyi yönetmelisiniz. Stratejik hamleler yaparak ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. 3 boyutlu olarak oynanan oyunda oyuncularınızı ve kulübünüzü dilediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini de söyleyebilirim.

SEASON 19 Pro Football Manager oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

SEASON 19 Pro Football Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir spor oyunu

SEASON 19 Pro Football Manager, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil futbol menajerlik oyunu olarak dikkat çekiyor.

Futbol oynamayı ve takip etmeyi sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm bir mobil menajerlik oyunu olarak dikkatimizi çeken SEASON 19 Pro Football Manager oyununda kendi takımınızı yönetiyor ve diğer takımlarla maç yaparak galip gelmeye çalışıyorsunuz. Spor tutkunlarının mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelenditebilecğeim oyunda zorlu müsabakalar yer alıyor. Oyunda kendi takımınızı kurup yönetiyor ve diğer takımlarla maç yaparak galip gelmeye çalışıyorsunuz. Oyuncularınızı geliştirebileceğiniz ve daha güçlü bir takım haline de gelebileceğiniz oyunda takınızı iyi yönetmelisiniz. Amatör liglerden süper liglere kadar pek çok farklı ligde mücadele edebileceğiniz oyunda 3 boyutlu bir ortam yer alıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm SEASON 19 Pro Football Manager oyunu sizleri bekliyor.

SEASON 19 Pro Football Manager oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • 5 A Side Legends Football Manager

    5 A Side Legends Football Manager, Android telefonda oynayabileceğiniz beş taraflı futbol menajerlik oyunu.
  • Fantasy Manager Football 2015

    Futbolda kulüp yönetimi konusunda birçok işi uygulayabildiğiniz ücretsiz bir Futbol Menajerlik oyunu.
  • Football Boss: Soccer Manager

    Takımını kur ve dünya futboluna ders ver.
  • 11x11: Football Manager

    11x11: New Season, Android üzerinden oynanabilen bir menajerlik oyunudur.
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 Android İndir: Soccer Manager 2021, mobilde en çok indirilip oynanan Türkçe ve ücretsiz futbol menajerlik oyunu