Second Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir MMO aksiyon oyunu

Second Galaxy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yüksek kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir rol yapma oyunudur.

Kısa süre sonra yayınlanacak olan Second Galaxy oyunu, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla online olarak savaşabileceğiniz bir oyundur. Yüksek kaliteli görselleriyle dikkat çeken oyunda kendi uzay gemilerinizi geliştirebiliyorsunuz. Galaksinin derinliklerini keşfedip kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda görsel bir şölene konuk oluyorsunuz. Açık dünya MMO oyunları oyunları oynamayı seviyorsanız eğer ve uzaya da merakınız varsa kesinlikle bu oyun tam size göre.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz, birbirinden güçlü silahları kontrol edebileceğiniz ve aksiyon dolu mücadelelere giriş yapabileceğiniz Second Galaxy oyununu mutlaka deneyimlemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. Bol animasyonları ve kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan Second Galaxy, sizleri bekliyor.

Second Galaxy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiyorsunuz.

 

Murat İşçi

Second Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
1.59 GB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu

Second Galaxy, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz açık dünya MMO aksiyon oyunlarıdan bir tanesidir. Yakında çıkış yapacak olan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Aksiyon ve macera dolu bir deneyim yaşamak istiyorsanız ve bu tarz MMO oyunları oynamayı seviyorsanız Second Galaxy sizler için geliyor. Yakın zamanda tam olarak çıkış yapacak olan oyunda kendi uzay geminizi kontrol ediyorsunuz. Birbirinden güçlü ve büyük gemilerin de kontrolünü sağlayabileceğiniz oyunda farklı silah ve ekipmanların sahibi olabiliyorsunuz. Açık dünya MMO oyunları oyunları oynamayı seviyorsanız eğer ve uzaya da merakınız varsa kesinlikle bu oyun tam size göre.

 Galaksinin derinliklerini keşfedip kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda görsel bir şölene konuk oluyorsunuz. Bol animasyonları ve kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan Second Galaxy, sizleri bekliyor.

Second Galaxy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Busters: Galaxy Heroes

    Zorlu mücadelelere sahne olan keyifli bir mobil oyun
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • The Elder Scrolls: Blades

    Ödüllü Skyrim'in yaratıcılarından yepyeni birinci şahıs rol yapma oyunu