SecureSafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,240 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

SecureSafe, Android kullanıcılarının cihazlarında yüksek standarlarda güvenlik önlemleri almasını sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

SecureSafe, sizin için önem taşıyan şifre ve verilerinizi yüksek güvenlik önlemleri altında saklayabilmenizi ve bu sayede tehlikeden uzak tutmanızı sağlayan bir Android uygulamasıdır. Güvenlik uzmanları tarafından geliştirilen uygulama, şifre ve verilerinize sizden başka kimsenin ulaşamamasını sağlamaktadır. Bu sayede önemli veri ve şifrelerinizi hackerlardan yada kimliği belli olmayan erişim denemelerinden uzak tutmuş olursunuz.

Diğer güvenlik uygulamalarının aksine, SecureSafe kullanıcılara özel bir veri şifreleme sunmaktadır. Bunun anlamı, depoladığınız her dökümanın kendine özel bir anahtarı var demek. Ve bu anahtarı sadece siz biliyor olacaksınız.

Tüm platformlar üzerinde kullanabileceğiniz uygulama için tek bir şifre kullanmanız yeterli olacaktır. Web, iOS ve Android platformları üzerinden verilerinize erişim sağlayabileceğiniz uygulama sayesinde sizin için önem taşıyan şifre ve verilerinize istediğiniz an istediğiniz yerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanmak için bir güvenlik uygulaması arıyorsanız SecureSafe'i ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz. Üstelik uygulamayı yüklediğinizde 10 MB boş alan ve 50 şifre saklama alanı ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Barış YANIK

SecureSafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

SecureSafe, iOS kullanıcılarının cihazlarında yüksek standarlarda güvenlik önlemleri almasını sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

SecureSafe, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz geniş kapsamlı bir güvenlik uygulamasıdır. Uygulamanın kullanıcıları tüm şifre ve dosyalarını yüksek güvenlikli bir online depoda tutarak saklayabilirler.

Uygulama ie aktarılan tüm veriler HTTPS üzerinden yapılmaktadır. Fakat daha önemlisi, sizin dışınızdaki hiçkimse online depodaki şifre ve dosyalarınızı göremez. Bu sayede dilediğiniz şifrelerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, iletişim bilgilerinizi ve dökümanlarınızı rahatlıkla SecureSafe üzerinde tutabilirsiniz.

Verilerinizi SecureSafe ile depoladıktan sonra istediğiniz zaman istediğiniz yerden bu dosyalara ulaşabilmeniz mümkündür. Ayrıca verilerinize birden fazla cihaz üzerinden aynı anda ulaşabilme imkanınız da bulunmaktadır. Uygulamayı yükledikten sonra 10 MB'lık boş alan ve 50 şifre depolama alanı kazanıyorsunuz. Uygulamayı kullandığınız süre boyunca size verilen bu ödüller geçerli olmaktadır.

Sizde önemli bilgi ve belgelerinizi güvende tutmak istiyorsanız SecureSafe'i iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Haven

    Akıllı telefonunuzu bir ev güvenlik sistemine dönüştürün
  • NMSS Star

    Güvenlik kameralarınızı ve alarmlarınızı NMSS Star uygulamasından takip edebilirsiniz.