Segreta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon ve rol yapma oyunları içerisinde oyun zorluğu sizin için önemliyse bu oyun size biçilmiş kaftan.

Uzun zamandır oyun dünyasını sessiz bırakan PANC Interactive sonunda yeni bir oyun ile karşımıza çıkıyor. Bu bekleyiş oldukça anlamlı olsa gerek, çünkü yeni çıkan oyunlarına bakacak olursanız kısa sürede oldukça bağımlı olacağınız bir çalışmaya adım attığınızı görmek zor olmayacak. Roguelike tarzı oyunları sevenlere göre hazırlanmış bir aksiyon ve rol yapma oyunu olan Segreta bizlere klasik dönem oyun mantığını hatırlatırken dikey ekran açısıyla gelen oynanış ve minyatür karakter tasarımları kendine has bir şirinlik yakalamayı başarıyor.

Zindan içerisinde hayatta kalmak için mücadele ettiğiniz bu oyunda yegane amacınız yine prensesi kurtarmak olacak. Elbette bu görevi başarmaya çalışırken defalarca kez ölüp tekrar denemeniz gerekecek, ama yeni denemelerle eski oyun sezonlarınızdan gelen tecrübeleri toplayıp güçlenen bir şövalyeyi oynadığımız varsayılacak olursa bu da son derece sürükleyici bir oyun dinamiği oluşturabiliyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için tamamen ücretsiz olarak hazırlanmış olan Segreta isimli bu oyun mücadele etmeyi sevenlerin beğenisini kazanacaktır. Uygulama içi satın alma seçeneklerinden yararlanıp normal sürenin altında tekrar deneme şansınız ve ek güçlendirme seçenekleriniz oluyor.

Alper Çetiner

Segreta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve rol yapma oyunları içerisinde oyun zorluğu sizin için önemliyse bu oyun size biçilmiş kaftan.

Sesi soluğu çıkmasını uzun zamandır beklediğimiz oyun yapımcıları olan PANC Interactive, sonunda uzun bekleyişin bize faydasının olduğunu gösterircesine Segreta isimli yeni çalışmasıyla başarılı bir işe imza atıyor. Roguelike tarzına fazlasıyla yakın bir aksiyon ve rol yapma oyunu olan Segreta ile öncelikle ekranı dik bir şekilde kullanarak oyun oynuyorsunuz. Bir başka konsept de klasik oyun dönemini hatırlatan retro grafikler ve rengarenk mekan tasarımları. Sevimli görüntülerle acımasız oyunlar tercih edenler için doğru adres bu oyundur.

Bulunduğunuz zindan içerisinde yegane amacınız prensesi kurtarmak. Çoğu zaman bu işe yeltendiğinizde öldüğünüzü fark edeceksiniz, ancak tekrar deneyip bir önceki mücadelelerden kazandığınız tecrübe ile güçlenen bir şövalye olarak bu görev için eninde sonunda gerekli olan mücadeleyi gösterecektir. Burada önemli olan, sizin de mücadeleyi seven bir oyunsever olmanız. Durum böyleyse, oyun oldukça sürükleyici.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış Segreta isimli bu oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ne var ki, daha hızlı güçlenmek veya daha sık oynamak istiyorsanız uygulama içi satın alma seçenekleri ile karşılaşacaksınız. Normalde karakteriniz öldüğünde bir bekleme süresine tabii tutulabilirsiniz.

Alper Çetiner

Segreta

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve rol yapma oyunları içerisinde oyun zorluğu sizin için önemliyse bu oyun size biçilmiş kaftan.

Oyun dünyası uzun zamandır PANC Interactive geri dönsün diye beklerken bu kez ilk kez Windows Phone için de bir oyun çıkartıyorlar. Segreta isimli bu çalışma ile tüm mobil platformlara ulaşmak isteyen ekip, roguelike oyun tarzından hoşlananlara harika bir aksiyon ve rol yapma oyunu sunuyor. Boş kaldıkları zamanı oyuna yatırım yaparak harcadıklarını belli eden ekip son derece eğlenceli bir oyun tasarlarken retro grafiklerle zorlu bir oyunu sevimli göstermekten de geri kalmıyor.

Oyunun geçtiği zindandan kurtulmanız gerekiyor ama etrafınız birçok tuzak veya düşman ile kuşatılmış vaziyette. Normalde prensesi kurtaran şövalyeler olurken siz bu oyun prenses bir şövalyeyi kontrol edip gereksiz bir hikayeyi aza indirip oyuna odaklanabiliyorsunuz. Canlı çıkmayı umarken birçok kez öleceğinizi şimdiden garanti ediyoruz ama önemli olan şey aslında her deneme ile güçlenen karakterizin mücadeleye hep daha hazır bir hale gelmesi. Siz yeter ki mücadele etmeye hazır olun.

Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış olan Segreta isimli bu oyun ne yazık ki ücretsiz değil, ama oyunu satın almak istiyorsanız ücretsiz olarak sunulduğu Android veya iOS cihazlarını kullanan arkadaşlarınızdan bir göz atabilirsiniz. Ücretli olması gözünüzü korkutmasın, istenen bedel oldukça düşük.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu