Shadowblood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Shadowblood, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Shadowblood, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Harika grafiklerin yer aldığı oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil oluyor ve rakiplerinize meydan okuyorsunuz.

Farklı özel yetenekleri kullanabileceğiniz ve gerçek zamanlı savaşlara katılabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunu olan Shadowblood, rakiplerinize meydan okuduğunuz bir oyundur. Strateji tabanlı bir oyun olan Shadowblood geniş bir dünyada geçiyor. Efsanevi canavarların da yer aldığı oyunda canavarlarla mücadele edebiliyorsunuz. 6 farklı eşsiz karakterin de yer aldığı oyunda dilediğinizi seçebiliyor ve karakterinizi geliştirerek güçlü bir hale gelmeye çalışıyorsunuz. Kanlı savaşların ve bire bir düellolların gerçekleştiği oyunda yapabileceklerinizin hepsini ortaya koymalısınız. Becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda dikkatli olmalı ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Farklı silahların da yer aldığı oyunda farklı zırhlar kuşanabiliyorsunuz. 3 binden fazla ruh taşını da toplayarak gücünüze güç katabiliyorsunuz. 

Rol oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Shadowblood, efsanevi ortamı ve farklı karakterleriyle de dikkatimizi çekiyor. Bağımlılık etkisi bir hayli yüksek olan oyunda tüm stratejik bilginizi kullanmalı ve rakiplerinizi kolayca alt etmelisiniz. Shadowblood sizleri bekliyor.

Shadowblood oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Shadowblood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Shadowblood, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Shadowblood, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Efsanevi yaratıkların ve zorlu rakiplerin yer aldığı oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil oluyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olan Shadowblood, zevkli kurgusuyla ilgi çekiyor. Efanevi canavarların yer aldığı oyunda birebir düellolar yapabiliyor ve güç mücadelesi verebiliyorsunuz. Geniş bir dünyada geçen oyunda dikkatli olmalı ve yeni yerler keşfetmelisiniz. 6 farklı karakterin yer aldığı oyunda karakterinizi seçerek geliştiriyor ve daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz. Becerilerinizi sonuna kadar sınayabildiğiniz oyunda farklı özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Farklı silahları da kullanabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Harika grafiklerin yer aldığı oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil oluyor ve rakiplerinize meydan okuyorsunuz. 3 binden fazla ruh taşını da toplayarak gücünüze güç katabiliyorsunuz. 

Kolay oynanışa sahip bir rol yapma oyunu olan Shadowblood, efsanevi canavarların yer aldığı bir oyundur. Oyunda ufak çaplı bağımlılık yaşıyor ve stratejik bilginizi sonuna kadar test ediyorsunuz. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunu mutlaka denemelisiniz. Shadowblood oyununu mutlaka denemelisiniz.

Shadowblood oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadowblood: SEA

    Shadowblood: SEA, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve gerçek zamanlı olarak özel canavarlarla mücadele edeceğiniz tam bir aksiyon oyunudur.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu