SHADOWGUN: DeadZone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,674 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

SHADOWGUN: DeadZone, arkadaşlarınızla ya da rastgele kişilerle çevrim içi oynayabileceğiniz başarılı bir online aksiyon - savaş oyunu.

SHADOWGUN: DeadZone, çevrim içi olarak arkadaşlarınızla ya da sistemin atayacağı oyuncularla oynayabileceğiniz online savaş oyunlarından biri. Yüksek kalitede grafikleri ile ayrıca ilgi uyandıran oyun, aynı anda 12 kişinin mücadele etmesine izin veriyor.

2 farklı oyun seçeneği bulunan oyunda “deadmatch” ya da “zone control” seçeneklerinden birini seçip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 10 farklı karakterden birini seçerek kendinizi temsil edebilir ve haritaları görüntüleyebilirsiniz. Oyuncuların başarısı ile kullanılabilir yeni elementler ortaya çıkıyor.

Oyunun oynanabilirliği ile bu oyun türüne alışık olanlar için pek de aykırı gelmeyecektir ancak bu tür oyunları ilk kez oynayacak oyun severleri kısa bir alışma süreci bekliyor.

Onur Şendere

SHADOWGUN: DeadZone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
730 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

SHADOWGUN: DeadZone, arkadaş ya da oyunun atadığı oyuncularla oynayabileceğiniz ücretsiz bir savaş oyunu.

SHADOWGUN: DeadZone, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan olan bir savaş oyunu. Aksiyon unsurlarının da bolca bulunduğu oyunda arkadaşlarla ya da oyun ağında bulunanlarla toplam en fazla 12 kişi olacak şekilde mücadele edilebiliyor.

Deadmatch” ya da “zone control” modlarından birini seçerek söz konusu türlerin özellikleri çerçevesinde savaşılabiliyor. Birbirinden farklı karakterlerden birini tercih ederek oyunda kendinizi temsil edebilir ve çok çeşitli silahlar kullanabilirsiniz.

Oyun yüksek grafik kalitesine sahip olması sebebiyle 512 MB ara bellek yani RAM birimine sahip cihazları ve bu özelliklerin fazlasının bulunduğu ürünlerde oynanabiliyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadowgun War Games

    Shadowgun War Games Android Oyunu: Mobildeki en iyi PvP deneyimini yaşayın!
  • Shadowgun Legends

    En iyi RPG shooter oyununu ücretsiz indirin!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun