Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut yüksek kaliteli grafikler sunan bir mobil rol yapma oyunudur

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut steampunk tarzında derin bir hikayeyi yüksek kalite grafiklerle birleştirerek oyunculara sunan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize satın alarak oynayabileceğiniz Dragonfall serisinin yeni oyununda yeni ve zenginleştirilmiş bir içerik oyuncuları bekliyor. Oyunun bu Directors Cut versiyonu ise 5 yeni görev, farklı oyun sonları, yeni müzik, yenilenmiş bir arayüz, takım kişiselleştirme seçenekleri ve yenilenmiş bir savaş sistemi içeriyor. Shadowrun: Dragonfall'da 2054 yılında geçen bir hikaye konu alınmakta. Dünyanın tamamiyle değiştiği bu zamanda teknolojinin kontrolsüz ilerleyişi sonucu insan ve makina arasındaki fark giderek kaybolmaya başlamıştır. Elf ve troll gibi ilginç ırkların da yeryüzünde dolaştığı bir oyun dünyasında biz su yüzüne çıkmak üzere olan ve dünyanın kaderini değiştirebilecek bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahramanlar takımını yönetiyoruz.

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut'ta teknolojinin büyü ile birleştiği fantastik bir dünyayı keşfetme şansına erişiyoruz. Hikaye ağırlıklı bir RPG olan oyunda savaş sistemi klasik sıra tabanlı savaş dinamiklerini kullanıyor. Biz oyunda bir takımı yönetmekteyiz. Takımımızda yer alan kahramanlar kendi özel hikayelerine, farklı görünümlere ve farklı yeteneklere sahipler. Oyundaki görevlerde bu kahramanlar kendilerine özel kilit rollerde oynayabiliyorlar. Kahramanlarımızın zayıflıkları ve avantajları oyunun gidişatını belirleyebilmekte.

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut grafiksel olarak oldukça başarılı. Klasik izometrik kamera açısının tercih edildiği oyunda karakter modellemeleri ve çevre grafikleri güzel görsel efektlerle birleşiyor. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyun sizin için bir klasik olabilir.

Can Erdil Şentürk

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut gelecekte geçen fantastik bir hikayeye sahip olan bir rol yapma oyunudur

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut günümüzden 25 yıl önce ortaya çıkan Shadowrun oyunlarını mobil cihazlara taşıyan ve yeni teknolojiyle birleştiren bir RPG oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize satın alarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Shadowrun: Dragonfall'da büyünün ve teknolojinin iç içe olduğu ilginç bir fantastik dünyaya konuk oluyoruz. 2054 yılında geçen oyunda dünyanın tamamen değişmiş olduğuna şahit oluyoruz. Bu tarihe kadar geçen süre içerisinde teknoloji kontrolsüz bir şekilde ilerlemiş ve bunun sonuçları oldukça çarpık bir düzen ortaya çıkarmıştır. Artık insanlar ve makinalar arasındaki çizgiler silinmeye başlamıştır. Bunun yanında dünya üzerinde troll ve elf gibi ilginç ırklar da yaşamaktadır. Bu dünyada geçerli olan tek şey güçtür; güç kontrolün kimin elinde olduğunu belirlemektedir. Bu altyapının olduğu oyunda bir grup kahramanı yöneterek ortaya çıkmakta olan büyük bir tehlikeyi ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut yüksek kaliteli grafikleriyle göz alıcı bir görsel tecrübe sunuyor. Karakter modellemeleri ile mekan çizimleri mobil cihazınızın sınırlarını zorlayabilecek nitelikte. Ayrıca akıcı görsel efektler görsel tecrübeyi geliştiriyor. Sıra tabanlı bir savaş sisteminin yer aldığı oyun bu anlamda klasik RPG oyunlarına sadık kalıyor.

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut'ta bir grup kahramanı yönetiyoruz. Kahraman takımımızda yer alan her bir kahraman kendi altyapısına, özel bir hikayeye ve kendine has yeteneklere sahip. Kahramanlarımızın sahip olduğuavataj ve zayıflıklar oyunun nasıl sonlanacağını belirlemekte. 

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut derin hikayesi ve yüksek kalite grafikleri ile türünün klasikleri arasına girmeye aday olabilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragonfall Tactics

    Dragonfall Tactics, kendi stratejilerinizi geliiştirebileceğiniz taktiksel bir RPG oyunu olarak oyunculara ücretsiz sunuluyor.
  • Broken Sword: Director's Cut

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dedektiflik oyunudur.
  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Final Cut: Fame Fatale

    Macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Final Cut: The True Escapade

    Sır dolu cinayetleri araştırarak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Shadowrun Returns

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director, çektiğiniz videolara çeşitli sinematik efektler ekleyebileceğiniz bir video uygulaması.
  • Final Cut: Homage Collector's Edition

    Esrarengiz cinayetleri araştıracağınız macera dolu bir dedektiflik oyunu olarak göze çarpıyor.