Share App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Share App, tanıdığınız kişiler ile istediğiniz Android uygulamalarık olayca paylaşabilmeniz için geliştirilen bir uygulama paylaşma uygulaması.

Share App, adından da net olarak anlayacağınız üzere bir Android uygulama paylaşma uygulaması. Severek kullandığınız uygulamaları istediğiniz kişiler ile paylaşma şansı sunan uygulama, paylaşım için Bluetooth ve WiFi üzerinden bağlanma imkanı sunuyor.

2 adımda uygulama paylaşımı yapmanızı sağlayan Share App üzerinde öncelikle paylaşmak istediğiniz uygulamanın adını yazıp aratmalı, ardından da karşınıza gelen ekrandan uygulamayı seçerek paylaşmanız gerekiyor.

Uygulama adını yazarak uğraşmak yerine direkt olarak uygulamaların APK'larını paylaşabileceğiniz Share App'i kesinlikle denemelisiniz. Özellikle yeni ve farklı oyun ve uygulamalar denemeyi seven kullanıcıların beğeneceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • ZERO Share

    ZERO Share sayesinde mobil cihazlar arası veri transfer etme işlemlerimizi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.
  • T Share

    T Share, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan farklı platformlara çok hızlı dosya transferi yapabileceğiniz mükemmel bir Android dosya transferi uygulaması.
  • Share Link

    Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı başka cihazlara gönderebilir ya da dosya alabilirsiniz.
  • App Cache Cleaner

    App Cache Cleaner, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulamadır.
  • System App Remover

    System App Remover, Android cihazınızdan kaldıramadığınız sistem uygulamalarını kaldırmanıza yardımcı olan bir uygulamadır.
  • F-Secure App Permissions

    F-Secure App Permissions, uygulamaların izinlerini kontrol edebilirsiniz.
  • Helium - App Sync and Backup

    Helium - App Sync and Backup ile Android uygulamalarınızı yedekleyip geri yükleyebilirsiniz