Share Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,292 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı başka cihazlara gönderebilir ya da dosya alabilirsiniz.

Çoklu ortam dosyalarınızı ve uygulamalarınızı paylaşmak için çeşitli dosya aktarma çeşitlerini hzılı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan Share Link ile dosya paylaşımını birkaç dokunuşla halledebilirsiniz.

ASUS tarafından geliştirilen Share Link uygulaması ile fotoğraf, video, müzik, uygulama ve belgeler gibi dosya türlerini gönderip alabilirsiniz. Tüm Android cihazlarla bağlantı kurarak dosya paylaşabileceğiniz uygulamada bu işlemi Wi-Fi aracılığıyla yapıyor fakat internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsunuz. Hatasız çalışan nadir uygulamalar arasında yer alan Share Link ile mobil cihazların yanı sıra Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızdan da dosya gönderip alabilirsiniz. Uygulamanın Windows sürümünü yükledikten sonra yakındaki bilgisayarlara bağlanıp, dosya aktarımlarını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Sade ve modern bir arayüze sahip olan Share Link uygulaması ASUS marka akıllı telefonlarda önyüklü olarak geliyor, ancak cihazınızda yüklü değilse anında indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Share App

    Share App, tanıdığınız kişiler ile istediğiniz Android uygulamalarık olayca paylaşabilmeniz için geliştirilen bir uygulama paylaşma uygulaması.
  • ZERO Share

    ZERO Share sayesinde mobil cihazlar arası veri transfer etme işlemlerimizi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.
  • T Share

    T Share, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan farklı platformlara çok hızlı dosya transferi yapabileceğiniz mükemmel bir Android dosya transferi uygulaması.
  • TP-Link Tether

    TP-Link Tether uygulaması ile TP-Link marka router ve kablosuz modemlerini yönetebilirsiniz.
  • realme Link

    realme Link Android İndir: Realme Band akıllı bileklik eşleme, güncelleme ve ayarlama için gerekli yardımcı uygulama
  • Open Link With

    Open Link With, linklere tıkladığınızda pat diye tarayıcı üzerinde açılmasını engelleyen hem yararlı hem de ücretsiz bir Android link açma uygulaması.
  • TP-LINK Kasa

    TP-LINK Kasa uygulaması ile TP-LINK akıllı priz, IP kamera, ampul, menzil genişletici ürünlerini Android telefondan yönetebilirsiniz.