ShareTheMeal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

ShareTheMeal, açlıkla mücadele etmenize yardım eden bir uygulamadır.

ShareTheMeal, çocuklara yardım edip açlıklarını giderebileceğiniz sosyal bir yardımlaşma uygulamasıdır. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile muhtaç çocukların karınlarını doyurabiliyorsunuz.

Akıllı telefonlarınızdan yardım ve bağış yapmanızı sağlayan ShareTheMeal, tek dokunuş ile muhtaç çocukların doymasına imkan veriyor. Dünyayı daha iyi bir yer yapmak amacıyla yola çıkan uygulama, aç çocukların doyurulması için imkan sağlıyor. Uygulamayı kullanarak küçük ve büyük miktarlarda bağış yapabiliyor ve muhtaçlara yardım edebiliyorsunuz. Birleşmiş Milletler Gıda Programı tarafından da desteklenen uygulama ile nerede olursanız olun aç çocukları doyurabiliyorsunuz. Ayırca kendi ekibinizi oluşturabilir ve çocuklara yardım toplayabilirsiniz. 

Şu ana kadar 700 bin kullanıcıya erişen ShareTheMeal, 10 milyon öğünü çocuklarla paylaşmış ve hedefinde ise daha fazla çocuğu doyurmak var. Ayrıca ölümcül hastalıklar karşı da bağış toplayan uygulama ile kendinizi iyi hissetmek için bir adım da siz atabilirsiniz. ShareTheMeal uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

ShareTheMeal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

ShareTheMeal, açlıkla mücadele etmenize yardım eden bir uygulamadır.

ShareTheMeal, iOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal yardımlaşma uygulamasıdır. ShareTheMeal ile muhtaç çocuklara yardım edebiliyor ve onları doyurabiliyorsunuz.

Yardım ve bağış toplama hizmeti sunan ShareTheMeal, aç çocukları doyurmayı hedefleyen bir sosyal yardımlaşma uygulamasıdır. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirme amacı güden ShareTheMeal, saniyeler içerisinde yardım yapmanıza imkan veriyor. Birleşmiş Milletler Gıda Programı tarafından da desteklenen uygulama ile nerede olursanız olun aç çocukları doyurabiliyorsunuz. Ayrıca kendi ekibinizi de oluşturabiliyor ve daha fazla yardım toplayabiliyorsunuz. Uygulamayı kullanarak açlıkla mücadele de edebiliyorsunuz. Ölümcül hastalıklara karşı da mücadele eden ShareTheMeal ile kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Odukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile saniyeler içerisinde hesabınızdan para aktarabiliyorsunuz. Şu ana kadar 700 bin kullanıcıya erişen ShareTheMeal'in hedefinde daha fazla çocuğu doyurmak var. Bu hedefe yardımcı olmak için ShareTheMeal'i mutlaka indirmelisiniz.

ShareTheMeal uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.