Shatterbrain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.

Shatterbrain oyunu Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oldukça keyifli ve bir o kadar zorlu bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Temel Fizik kurallarına dikkat ederek oynayabileceğiniz Shatterbrain oyununda, ekranda verilen nesneleri ve platformları size verilen hamle sayısına göre devirmeniz gerekiyor. Örneğin; ekranda gördüğünüz iki adet sarı topu tek hamlede indirmeniz gerekiyorsa, doğru şekli çizerek görevi tamamlayabilirsiniz. Elbette bu durum her zaman kolay olmuyor. Oluşturduğunuz şeklin veya sistemin, yasaklı bölgelere temas etmemesi gereken ya da çizim yapılamayan alanların olduğunu da bilmeniz gerekiyor.

Oyunda ilerleme kaydedebilmek için tüm seviyelerde 3 yıldız kazanmaya çalışmanızı tavsiye ediyoruz. Yani 2 hamlede tamamlamanız gereken seviyeyi 3 hamlede tamamlıyorsanız, bu sizin için dezavantaj olacaktır. Çünkü, yeni bölümlerin kilidini açabilmek için topladığınız yıldızların sayısı büyük önem taşıyor. Shatterbrain oyununda birkaç bölümde oyunun mantığını kolayca kavrayabilir ve çok keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğer siz de bu tarz zeka ve bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız, Shatterbrain oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Shatterbrain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
186.4 MB DOSYA BOYUTU

Fizik kanunlarını temel alan Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için birçok farklı sistem kurmayı deneyebilirsiniz.

Shatterbrain oyunu zeka ve bulmaca oyunlarından hoşlanan iOS kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken türden bir oyun olarak öne çıkıyor.

Temel olarak Fizik kanunlarıyla bağlantılı olan Shatterbrain, ekrandaki nesneleri ve platformları devirmek için yer çekimi, kuvvet ve moment gibi temel kurallara uymanızı gerektiriyor. Oldukça eğlenceli olduğunu düşündüğüm oyunda, seviye ilerledikçe zorlu bölümler sizleri bekliyor. Her bölüm için farklı hamle sayısı sınırı bulunan oyunda, hamle sayısına dikkat ettiğinizde 3 yıldız kazanabiliyorsunuz. Topladığınız yıldızlar da sonraki seviyelerin kilidini açmak için işinize yarıyor.

Sürekli güncellenen seviyeler ile hiç sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz Shatterbrain oyununda, çizdiğiniz şekillerin ve sistemlerin yasaklı bölgelere temas etmemesi de gerekiyor. Bu bölgelere temas ettiğinizde bölüme yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz. Vakit geçirmek için birebir oyunlardan biri olan Shatterbrain oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Machinery

    Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurmanız gerekiyor.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.