Shelling Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Shelling Star, etrafınızdaki saldırıya karşı kendiniz savunmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Dikkat konusunda iyiyim ve kendi bölgemi de savunmayı biliyorum diyorsanız Shelling Star oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Shelling Star, kendi bölgenizi savunmayı amaçlıyor.

Oldukça basit grafiklerle hazırlanmış Shelling Star oyunun en eğlenceli tarafı aslında basit grafikleri. Oyunda eski zamanlardan kalma tasarımlar kullanılmış fakat bu oyun sırasında sorun oluşturmuyor. Oyunda asıl amacınıza yöneldiğiniz sürece grafikleri görmezden geliyor ve oyundan zevk almaya başlıyorsunuz.

Shelling Star oyununda aksiyon dolu müzikleriyle birlikte kendi bölgenizi savunmanız gerekiyor. Düşmanlarınız etrafınızda ve belirli aralıklarla size saldırıyorlar. Sizin onlara ateş ederek etkisiz hale getirmeniz gerekli. Yalnız düşmanlara karşı savunma yapabilmeniz için oldukça dikkatli olmanız lazım. Oyunda size verilen savunma silahı sürekli olarak kendi etrafında dönüyor ve düşman arıyor. Sizin silahı kendi haline bırakmamanız ve kendi istediğiniz yöne doğru hareket ettirmeniz lazım. Ancak bu sayede düşmanları etkisiz hale getirebilirsiniz.

Oldukça basit ve eğlenceli bir oyun olan Shelling Star'ı hemen şimdi indirin, boş zamanlarınızda ne oynasam derdine son verin!

Uğur Sağlam

Shelling Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Shelling Star, kendi bölgenizi düşmanlara karşı savunmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Düşmanlar size ait bölgeye saldırıyorlar. Hemen savunmanızı yapmalı ve düşmanlara karşı durmalısınız. Durun o kadar da fazla telaşlanmayın. Çünkü iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Shelling Star oyunu size bu konuda destek verecek.

Shelling Star oyununda düşmanlara karşı savunma yapmanız gerekiyor. Savunma yapabilmeniz için oyun size bir tane silah veriyor. Bu silahı kullanarak düşmanları püskürtebilirsiniz, fakat dikkatli olmanız gerekli. Çünkü savunma yapacağınız silah sürekli kendi etrafında dönüyor ve size yardımcı olmaya çalışıyor. Fakat bu durum sizin için kötü bir sonuç oluşturabilir. Bu yüzden silahı kendiniz ayarlamalı ve kendi kafanıza göre çevirmelisiniz. Oyunda etrafınızdan gelen düşmanları vurmanız gerekiyor. Düşmanlar hiç durmadan saldıracaklar ve bu yüzden sürekli olarak gözlem yapmalısınız. Düşmanların yoğunlaştığı zamanlar ise size verilen silahı en verimli şekilde kullanmaya çalışın.

Geliştiriciler Shelling Star oyununun grafiklerini basit olarak tasarlamışlar. Bu yüzden oyunu oynarken dikkatiniz dağılmıyor ve savunmaya daha fazla konsantre olabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun arıyorsanız Shelling Star'ı hemen indirip, deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Chasers

    Star Chasers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Star Link : HEXA

    Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Star Skater

    Star Skater, Android platformunda retro görselleri ve kolay oynanabilirliğiyle öne çıkan kaykay oyunu.
  • Star Wars Pinball 3

    Star Wars Pinball 3, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Fruit Star Free

    Fruit Star Free, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde boş vakitlerinizi değerlendirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz bir eşleme oyunu.
  • Swing Star

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flick Pool Star

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu