Shining Force Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Shining Force Classics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Destansı bir oynanışa sahip olan oyunda zorlu engellerle mücadele ediyor ve labirentlerden kurtulmak için çabalıyorsunuz. Kurnaz güçlerden kurtulmak için mücadele etmeniz gereken oyunda stratejik savaşlara da dahil olabiliyorsunuz. Farklı silahları kontrol edebileceğiniz oyunda labirentlerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Retro tarz piksel grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken Shining Force Classics, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Shining Force Classics sizleri bekliyor.

Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz. Sekiz farklı senaryoya sahip olan oyunda dilediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz. Farklı zorluktaki görevleri de tamamlamanız gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Shining Force Classics'i sakın kaçırmayın. 

Shining Force Classics oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Shining Force Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu

Shining Force Classics, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Destansı bir atmosfere sahip olan oyunda zorlu engellerle mücadele ediyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Kurnaz düşmanlarla mücadele edebileceğiniz oyunda stratejik savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Farklı silahları kontrol edebileceğiniz oyunda labirentlerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor.

Retro tarz piksel grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken Shining Force Classics, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Shining Force Classics sizleri bekliyor. Farklı zorluktaki görevleri de tamamlamanız gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Shining Force Classics'i sakın kaçırmayın. 

Shining Force Classics oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diosa Force: Salvation

    Krallığınızı yıkımdan kurtarın!
  • MARVEL Strike Force

    Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.