Shipwrecked Castaway Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Macera dolu bir adada kendi kasabanızı inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere ücretsiz olarak sunulan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken Shipwrecked Castaway Island, macera dolu bir adaya yolculuk yaparak kendi kasabanızı inşa edeceğiniz ve korsanlarla mücadele ederek altın kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, türlü tehlikeler barındıran uçsuz bir adada çeşitli görevler üstlenerek kendi bölgenizi oluşturmak ve korsanlarla savaşarak ganimet toplamaktır. Adada çeşitli madenler bularak kaynak üretimi sağlayabilir ve binaların yapımında kullanacağınız her türlü malzemeye sahip olabilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kılıç, altın, ruh, gümüş ve daha onlarca ödül toplayabilirsiniz. Topladığınız bu ödülleri kullanarak yeni binalar inşa edebilir ve farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen Shipwrecked Castaway Island, macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ilginç tasarımı ile oyunculara farklı bir deneyim sunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Shipwrecked Castaway Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
84.6 MB DOSYA BOYUTU

Macera dolu bir adada kendi kasabanızı inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Macera dolu bir adaya yolculuk yaparak türlü görevler üstleneceğiniz ve korsanlara karşı savaşarak ganimet toplayacağınız Shipwrecked Castaway Island, macera oyunları arasında yer alan ve 10 milyondan fazla oyun sever tarafında tutkuyla oynanan popüler bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, tehlikelerle dolu ürkütücü bir adada zorlu görevler üstlenmek ve kendi kasabanızı inşa etmek için korsanlarla mücadele etmektir. Kasabanızı oluşturarak çeşitli bina ve üretim alanları inşa edebilirsiniz. Farklı madenler açarak ihtiyacınız olan kaynaklara ulaşabilir ve işleri hızlandırabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde demir, altın, gümüş, kömür, taş ve daha birçok farklı kaynağa ulaşabileceğiniz maden yer almaktadır. Ayrıca adada toplayabileceğiniz ruh ve kılıç gibi çeşitli ödüller bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Shipwrecked Castaway Island, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • White Island

    Teröristler ile mücadele edeceğiz.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Labyrinths of the World: Secrets of Easter Island

    Garip yaratıkların istilasına uğrayan bir kasabayı kurtarmak için zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Volcano Island: Tropic Paradise

    Oyun içerisinde keşifler yapacağız.
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • Shipwrecked: Lost Island

    Shipwrecked: Lost Island, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir ada simülasyonu oyunudur.
  • My Oasis-Tap Sky Island

    Hayvanların ve bitkilerin yer aldığı keyifli bir ada geliştirme oyunudur.
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, ıssız adada hayatta kalmaya çalıştığınız uzun soluklu Android oyunu.