Shoot n Loot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Karşınıza çıkan tüm düşmanları silahınızla yok edin ve ilerleyin.

Shoot n Loot tek parmakla oynanabilir olarak geliştirilmiş ve hızlı savaş sahnelerine sahip bir aksiyon oyunudur. Shoot n Loot'ta aralıksız korsan eylemi sizi bekliyor.

Silahlanmış bir kahramanın rolünü oynayacaksın. Karakteriniz tüm engellerin üstesinden gelecek, sonsuz mermi dalgalarından kurtulacak ve düşmanları yok etmek için reaksiyon hızınıza ve yeteneğinize ihtiyaç duyacak. Hedef arama füzeleri, mayınlar ve kalkanlar gibi geliştirmeler bularak güçleneceksiniz.

Seviyeleri hızla atla ve silahlı pislikleri suratlarının ortasından ya da arkalarından vur. Tercih senin ancak er ya da geç sen de tekmeyi yiyebilirsin. Günün sonunda havadaki mermi sayısı toplam oksijen miktarından çok daha fazla olacak.

Hayatta kalmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış sayısız benzersiz yetenek kombinasyonları yaratmanın keyfini çıkarın. Tüm dünyaları keşfedin ve gerçek bir kahraman olduğunuzu kanıtlayın!

Ömer Dursun

Shoot n Loot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Karşınıza çıkan tüm düşmanları silahınızla yok edin ve ilerleyin.

Shoot n Loot tek parmakla oynanabilir olarak geliştirilmiş ve hızlı savaş sahnelerine sahip bir aksiyon oyunudur. Shoot n Loot'ta aralıksız korsan eylemi sizi bekliyor.

Silahlanmış bir kahramanın rolünü oynayacaksın. Karakteriniz tüm engellerin üstesinden gelecek, sonsuz mermi dalgalarından kurtulacak ve düşmanları yok etmek için reaksiyon hızınıza ve yeteneğinize ihtiyaç duyacak. Daha fazla ödül almak ve tehlikeli yaratıklarla dolu büyülü dünyalarda daha da ileri gitmek için stratejinizi kullanın ve savaş becerilerinizi geliştirin.

Farklı beceri ve karakterlere sahip, dünyanın en iyi büyücüleri ve nişancıları arasında becerilerinize ve stilinize uyan kahramanı seçin. Tüm dünyaları keşfedin ve gerçek bir kahraman olduğunuzu kanıtlayın. Hedef arama füzeleri, mayınlar ve kalkanlar gibi geliştirmeler bularak güçleneceksiniz.

Zafere giden yolda en sıra dışı düşmanlarla karşılaşacaksınız. Bu güçlü yaratıklarla yüzleşmeye ve krallığını kurtarmaya hazır ol.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Aim and Shoot

    En uygun silahı belirleyerek savaşa katıl.
  • Stellar

    Stellar, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir shoot 'em up oyunu.
  • Contra Returns

    Contra Returns, efsanevi yandan kaydırmalı shoot 'em up oyunu Contra'nın mobil sürümü. Contra Returns, Android Google Play'de!
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.