Shoot & Run: Western

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Shoot & Run: Western, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı oyunu.

Shoot & Run: Western, adından da tahmin edeceğiniz üzere vahşi batı oyunu. Başlarına yüksek ödüller konmuş azılı suçluları yakalamaya çalıştığınız oyunda aksiyon hiç dinmiyor. Atımıza binmemizle birlikte hareketlilik başlıyor.

Yüksek kalitede görsellere sahip gerçek vahşi batı atmosferini sunan iPhone ve iPad uyumlu oyunlardan Shoot and Run: Western’de azılıları kendi yakalamaya karar vermiş bir şerifi kontrol ediyoruz. 10’dan fazla bölüm içeren oyunda binlerce dolar ödülün verildiği azılı kovboyları bulup ait oldukları yere kapatmaya çalışıyoruz. Yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor haliyle. Engelleri aşabilmek için kimi zaman atımızı şahlandırıyor, kimi zaman silahımızı ustalıkla kullanıyoruz.

Yolda karşımıza çıkan paraları da es geçmemek lazım. Paralar, yeni silahlar, şapkalar, karakterler demek. Tabii ki para kritik noktalarda.

Erkan Calp

Shoot & Run: Western

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
266 MB DOSYA BOYUTU

Shoot & Run: Western, iOS platformunda ücretsiz yerini alan vahşi batı oyunu.

Shoot & Run: Western, gerçek vahşi batı atmosferini yansıtan aksiyon yüklü koşu oyunu. Birçok kovboy oyunundan oynanış tarafında ayrılan yapımda azılı kovboyların peşine düşen bir şerifi kontrol ediyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen kaliteli görsellere sahip vahşi batı oyunlarından bir tanesi de Shoot and Run: Western. Kellesine binlerce dolar ödül koyulan azılı kovboyları yakalamak için atlıyoruz atımızın üzerine, başlıyoruz aksiyona. Henüz oyunun başında iken görevimizin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Sağımızdan solumuzdan ansızın çıkan kovboylar, at arabalarıyla set oluşturmuş kovboylar vahşi batıyı sarmış durumda.

Görev modunda 10 bölüm içeren ayrıca sonsuz mod sunan vahşi batı oyununda kovboyları yakaladıkça ödül veriliyor. Ayrıca oynanış esnasında yola saçılmış paraları da toplayarak yeni silahlar satın alabiliyor, şapkamızı değiştirebiliyor, yeni karakterlerin kilidini açabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Western Dead Red Reloaded

    Western Dead Red Reloaded, Android platformunda vahşi batı temalı sandbox oyunu olarak yerini alıyor.
  • Football Shoot 360

    Football Shoot 360, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot The Buffalo

    Shoot The Buffalo ile vahşi batıda avlanmaya çıkıyoruz
  • Shoot The Zombirds

    Shoot The Zombirds eğlenceli bir mobil oyundur