Shootout 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu

Shootout 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca ve beceri oyunudur.

Oyunda doğru açıları ve konumları bularak sivilleri koruyor ve şüphelileri vuruyorsunuz. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda tuzakları ve engelleri ustaca kullanmalı ve bölümleri tamamlamalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor diyebilirim. Renkli görselleriyle de hoş bir atmosfer sunan Shootout 3D oyunu, büyük bir keyifle oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer almakta. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz.

Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm Shootout 3D oyununun müptelası olabileceğinizi de söyleyebilirim. 

Shootout 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Shootout 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Shootout 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca ve beceri oyunudur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Shootout 3D oyununda reflekslerinizi sınıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda engellerden ve tuzaklardan kaçarak ilerlemeniz gerekiyor. Oyunda tek amacınız doğru açıyı ve konumu bularak bölümü tamamlamak. Son derece keyifli bir deneyim sunan oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor diyebilirim.

Renkli görselleriyle de hoş bir atmosfer sunan Shootout 3D oyunu, büyük bir keyifle oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer almakta. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz.

Shootout 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Circles 3D

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!
  • Paper.io 3D

    Paper.io 3D Android Oyunu: Popüler serinin üçüncü oyununda boyut değiştiriyoruz.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Pong Party 3D

    Sürükleyici bir arcade oyunu
  • Knife Throw 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Leaf Blower 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Fill In 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu