Shop Titans

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı silah ve zırh üretebileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.

Kendi dükkanınızı açarak onlarca farklı savaş aletinin üretimini yapabileceğiniz ve ürettiğiniz malzemeleri pazarlayarak para kazanabileceğiniz Shop Titans, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyuna amaç, kendini dükkanınızı inşa ederek çeşitli silah ve savaş kostümleri üretmektir. Ürettiğiniz ürünleri satarak para kazanabilir ve farklı savaş kahramanlarının kilidini açabilirsiniz. Kahramanları istediğiniz kostüm ve silahla donatabilirsiniz. Ayrıca köye yatırım yapabilir ve ganimet kazanmak için zorlu görevler üstlenebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Dükkanınızda kılıç, balta, mızrak, ok, yay, dikenli tokmak ve daha onlarca farklı silah üretebilirsiniz. Ayrıca çelik kaplı savaş kostümleri ve koruyucu zırhlar yapabilirsiniz. Görevleri başarıyla tamamlayarak ekibe yeni kahramanlar alabilir ve canavarlara karşı mücadele ederek kasabayı koruyabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve simülasyon oyunları kategorisinde bulunan Shop Titans, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Shop Titans

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
521.4 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı silah ve zırh üretebileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.

Şirin bir kasabada demirci ustalığı yaparak çeşitli silahlar ve zırhlar üretebileceğiniz ve bu ürünlerin ticaretini yaparak bol miktarda para kazanabileceğiniz Shop Titans, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendinize ait bir dükkan açarak çeşitli savaş malzemeleri üretmek ve bu ürünleri pazarlayarak para kazanmaktır. Canavarlarla mücadele ederek çeşitli görevleri yerine getirmeli ve yeni savaş kahramanlarının kilidini açarak ekibinizi büyütmelisiniz. Ekipteki kahramanları dilediğiniz silah ve teçhizatla donatabilirsiniz. Görevlerde belirtilen bölgelere giderek ganimet toplayabilir ve kasabaya yatırım yaparak ticaret hacmini genişletebilirsiniz.

Oyunda üretebileceğiniz balta, kılıç, ok, yay, dikenli tokmak ve mızrak gibi onlarca silah ve savaş kostümleri yer almaktadır. Ürettiğiniz ürünleri pazarlayarak ticarete devam edebilir ve kazandığınız parayla yeni malzemeler satın alabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Shop Titans, sürükleyici özelliği sayesinden sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Own Coffee Shop

    Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.