Shurado

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Taktiksel tabanlı mücadelelere dahil olduğunuz bir mobil oyun

Shurado, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda nefes kesen savaşlara dahil oluyorsunuz.

Ölüm kalım savaşları verdiğiniz bir mobil oyun olan Shurado, taktiksel tabanlı mücadelelere katıldığınız bir oyundur. Oyunda nefes kesen savaşlara dahil oluyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz. Ekranın sağına ve soluna dokunarak karakterinizi kontrol ettiğiniz oyunda zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Sandıkları açarak yeni silahların sahibi de olabileceğiniz oyunda birbirinden güçlü silahları kontrol edebiliyorsunuz. Taktiksel tabanlı operasyonlara dahil olabileceğiniz oyunda ticaret de yapabiliyorsunuz. Zorlu seviyeleri aşmanız gereken oyunda birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Eğer aksiyon ve macera oyunlarını seviyorsanız Shurado tam size göre. Aksiyon ve macera severlerin mutlaka indirmesi gereken Shurado, sizleri bekliyor.

Shurado oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Shurado

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
1.07 GB DOSYA BOYUTU

Zorlu görevleri tamamlamanız gereken bir savaş oyunu

Shurado, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Nefes kesen sahnelere ve aksiyon dolu mücadelelere sahip olan oyunda ölüm kalım savaşları seviyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Shurado, taktiksel tabanlı mücadelelere sahip olan bir oyundur. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve düşmanlarınızın üstesinden gelmelisiniz. Ekranın sağına ve soluna dokunarak karakterinizi kontrol ettiğiniz oyunda zorlu düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden güçlü silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda yeni sandıklar açarak daha güçlü silahların sahibi olabiliyorsunuz. Taktiksel bir oyun olduğu için dikkatli ilerlemeniz gereken oyunda yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Ölüm kalım savaşları verebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Zorlu görevlerin üstesinden de gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer aksiyon ve macera tutkunu biriyseniz Shurado tam size göre bir oyun diyebilirim. Shurado, sizleri bekliyor.

Shurado oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Adalet Namluda: Afrin

    Türk yapımı harika bir askeri savaş oyunu!
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • B.o.T

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir savaş oyunu
  • War Heroes

    Clash Royale benzeri multiplayer savaş oyunu