Silly Sailing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Yelken yarışlarına katılıyoruz.

Silly Sailing, mobil platformdaki az sayıda yelken yarışları oyunundan biri. Minimalist, yüksek kalitede ve detaylı grafikleriyle kendisine çeken ücretsiz yarış oyunundan birbirinden ilginç yelkenlerle online yarışlara katılıyoruz. Android telefonda oynayabileceğiniz yelken yarışı oyunu arıyorsanız, tavsiye ederim. 100MB altı boyutuyla da yer dostu.

Yelken yarışlarına ilgi duyanların kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm oyunda yarış dışında adanın etrafını serbestçe gezdiğimiz ve yelken kullanmanın inceliklerini öğrendiğimiz eğitim bölümü bulunuyor. Rüzgarın hiç dinmediği cennet gibi bir adadayız. Martılar, dalgalar, kum, sesler… Tüm  detaylar düşünülmüş. Yalnız kullandığımız yelkenler komedi. Küvet, ayakkabı, sosisli sandviç, muz gibi güldüren yelkenlerle yarışlara katılıyoruz.

Erkan Calp

Silly Sailing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

Yelken yarışlarına katılın veya adanın etrafını serbestçe gezin.

Silly Sailing, sadece iOS değil mobil platformda ücretsiz indirilip oynanabilen yelken yarışları oyunu arasında en iyisi. Grafiklerine hayran kaldığım yelken yarışı oyununda çok oyunculu yarış dışında serbestçe gezme ve eğitim bölümü yer alıyor. Su oyunlarından keyif alıyorsanız seveceğinize eminim.

Hem iPhone hem de iPad’de oynayabileceğiniz 100MB altı yelken yarışı oyunu arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Animasyonların, görsel çizgilerin, seslerin oldukça başarılı olduğu yarış oyununda yelkenler tasarlanırken biraz hayal gücü kullanılmış ancak oynanış keyif veriyor. Sosisli sandviç, çift muz, ayakkabı ve daha ilginç görünümlü birçok yelken kullanıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından tanımadığınız kişilerle online yarışmak dışında cennet gibi bir adada püfür püfür yelkeninizle gezmenin keyfini sürebilir ve ya eğitim bölümünde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu