Silly Sausage: Doggy Dessert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Silly Sausage: Doggy Dessert mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Silly Sausage: Doggy Dessert şapşal bir oyun kahramanını yönettiğiniz, kendine has oynanış yapısıyla dikkat çeken bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Silly Sausage: Doggy Dessert, serinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin ilk oyununda tatlıya bayılan ve sosis şeklinde bir vücuda sahip olan kahramanımızla birlikte maceraya atılmıştık. Kahramanımızın özel yeteneği ise vücudunun oldukça esnek olmasıydı. Bu da kahramanımızın bir yılan gibi hareket edebilmesini, dar yerlerden rahatça geçebilmesini mümkün kılıyor.

Silly Sausage: Doggy Dessert'in oyun yapısı klasik bir 2 boyutlu platform oyunu ile Nokia telefonların vazgeçilmez oyunlarından olan Snake oyununun karşımı olarak düşünülebilir. Kahramanımız tıpkı Snake oyununda olduğu gibi ilerlerken mücevherleri ve tatlıları topluyor, tuzakları aşmaya çalışıyor.

Renkli retro tarzda grafiklere sahip olan Silly Sausage: Doggy Dessert kolay bir şekilde oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Silly Sausage: Doggy Dessert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
90.2 MB DOSYA BOYUTU

Silly Sausage: Doggy Dessert mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Silly Sausage: Doggy Dessert eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Silly Sausage: Doggy Dessert'da oldukça ilgniç bir oyun kahramanı bizi bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı olan sosis şeklindeki köpek, serinin 2. oyununda karşısına çıkan engelleri ve tuzakları aşmaya çablıyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz.

Silly Sausage: Doggy Dessert oynanış olarak bize Nokia 3310 telefonların klasik oyunu olan Snake oyununa benzer bir yapı sunuyor. Oyunda 2 boyutlu bir platform oyununda olduğu gibi ekranda yatay olarak ilerliyoruz. Fakat kahramanımız snake oyunundaki yılan gibi hareket ediyor. Bölümleri geçebilmek için tuzakları ve engelleri aşamamız gerekiyor. Mücevherleri ve tatlıları toplayarka da kazandığımız puanı artırabiliyoruz.

Silly Sausage: Doggy Dessert kolay kontrollere ve renkli 2 boyutlu retro grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silly Sausage in Meat Land

    Silly Sausage in Meat Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Sausage Legend

    Sausage Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Doggy Dog World

    Doggy Dog World'te köpeklerin kontrolünü ele alıyor ve şehirde dolaşmaya başlıyoruz.
  • Crazy Dessert Maker

    Pasta ve tatlı yapmaya hevesli çocuklar için ücretsiz bir oyun olan Crazy Dessert Maker oldukça ilgi gören popüler bir uygulama.
  • Silly Bird

    Silly Bird, Flappy Bird yayından kalkmadan önce Android cihazlarınıza yüklemediyseniz, alternatif olarak oynayabileceğiniz en iyi ve eğlenceli oyunlardan biridir.
  • Run Sausage Run

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.
  • Dessert Chain

    Farklı kültürlerden tatlıları, şekerlemeleri pişirin ve müşterilerinize servis edin.
  • Silly Sailing

    Yelken yarışlarına katılıyoruz.