Simon's Cat - Pop Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Simon's Cat, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zevkli bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli topları fırlatarak yukarıdaki diğer topları yok etmeniz gereken oyunda keyifli anlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda beğenerek oynayabileceğiniz türden bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Simon's Cat, palonları patlatarak ilerlediğiniz bir oyundur. Sevimli kedilerin yer aldığı oyunda ilerledikçe eşsiz bahçeleri keşfedebiliyor ve farklı deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Sevimli kedileri kapanlardan kurtarmak için de mücadele ettiğiniz oyunda tek yapmanız gereken renkli balonları eşleştirmek ve puanlar kazanmak. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda kısa sürede en fazla sayıda balonu yok etmeniz gerekiyor. Zorlu seviyeleriyle de dikkat çeken Simon's Cat, aynı zamanda harika bir bulmaca oyunu diyebilirim. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa şiddetle önerebilirim.

Simon's Cat oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Simon's Cat - Pop Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

Simon's Cat, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz deneyim sunan oyunda keyifli vakit geçirebiliyor ve aynı zamanda da arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Renkli balonları patlatarak ilerleyebileceğiniz bir mobil oyun olan Simon's Cat, eşsiz bahçeleri keşfedip yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir oyundur. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda renkli balonları patlatıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Kısa sürede en fazla balonu patlatmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceği türden bir oyun olarak nitelendirebileceğim Simon's Cat, sevimli kedileriyle de ilgi çekiyor. Kedileri hapsoldukları yerden kurtarabileceğiniz oyunda mücadele etmeniz gerekiyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Simon's Cat sizleri bekliyor.

Simon's Cat oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Momo Pop

    Keyifli bir bulmaca oyunu
  • Cat and Ghosts

    Cat and Ghosts, hayaletleri kızgın kediden kurtarmaya çalıştığınız bir Android bulmaca oyunu.
  • Trains On Time

    Zorlu ve eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • Pop the Lock

    Pop the Lock, harika zamanlama yaparak kilidi açmanız gereken bir refleks oyunu.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Treasure Fetch: Adventure Time

    Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.