Simple DOF Calculator

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
735 TOPLAM İNDİRME
0.8 MB DOSYA BOYUTU

Simple DOF Calculator, fotoğraf çekerken yapılacak ayarlar için alan derinliği gibi bilgiler sunan mobil bir uygulamadır.

Fotoğraf çekiminde odak uzaklığı ve alan derinliği bilgileri oldukça önemlidir. Özellikle de yarı profesyonel ya da tam profesyonel bir cihaz kullanıyorsanız. Bununla birlikte gelişen mobil cihazlar beraberinde gelişmiş fotoğraf çekimleri de getirmektedir.

Simple DOF Calculator ile çekeceğiniz fotoğraflarda alan derinliği ve odak uzaklığı bilgisini anında görebilir ve çekiminizi buna göre yapabilirsiniz.

Profesyonel fotoğrafçı olmasanız da Simple DOF Calculator uygulaması üzerinden elde edeceğiniz bilgileri kullanarak profesyonel fotoğarf makinanızdaki lens seçimini gerçekleştirebilir ve uygun pozlama ayarlarını kolayca yapabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Graphing Calculator

    Graphing Calculator uygulamasını kullanarak hesaplamalarınızı grafiklere dönüştürerek gerçekleştirebilirsiniz.
  • Calculator Expert

    Calculator Expert, iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz gelişmiş bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Calculator Infinity

    Calculator Infinity uygulamasıyla son derece gelişmiş bir bilimsel hesap makinesine sahip olabilirsiniz.
  • Tydlig - Calculator

    Tydlig Calculator, modern bir hesaplama deneyimi yaşatan, her akıllı cihazda olması gereken güzel bir uygulamadır.
  • Secret Calculator

    Secret Calculator uygulaması kimsenin görmesini istemediğiniz özel dosyalarınızı saklama sorumluluğunu başarıyla üstleniyor.
  • Wedding Budget Calculator

    Wedding Budget Calculator, oldukça pahalıya patlayan düğün hazırlığınızı kontrol altına alarak tüm harcamalarınızı kaydedebileceğiniz yararlı bir iOS uygulaması.
  • Love Calculator Meter

    Love Calculator Meter, hem kendinizin hem de sevgilinizin adını yazarak aranızdaki aşkı ölçmenizi sağlayan eğlence amaçlı geliştirilmiş bir iOS uygulaması.
  • Real Simple Checklist

    Real Simple Checklist ile günlük işlerinizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.