Simply Piano

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Piyano çalmayı öğrenmek sandığınız kadar zor değil.

Simply Piano, piyano çalmayı öğrenmek isteyen herkese açık, piyano öğretmenleri tarafından da desteklenen kaliteli bir uygulama. Piyanonuz olsun olmasın, ister yeni öğrenmeye karar vermiş olun isterseniz ilerleterek profesyonel olmak isteyen biri olun bu uygulama size uygun.

Sürekli güncellenen ve popüler şarkılar sunması, farklı müzik zevkleri ve çalma seviyesine göre kurslar içermesi, temelden ileri seviyeye öğretmesi (nota okumadan çift elle çalmaya adım adım ilerleyen dersler) ve her yaşa uygun olmasıyla mobildeki en iyi piyano çalmayı öğreten uygulama diyebilirim. Piyanonuz varsa tablet veya telefonunuzu önünüze koyup çalışmaya başlayabilirsiniz. Piyanonuz yoksa da mobil cihazınızdan sanal olarak çalıp öğrenebilirsiniz. Bu arada çalmaya başladığınız vakit uygulama sizi takip etmeye başlıyor; anlık geri bildirim vererek daha doğru ve hızlı şekilde öğrenmenizi sağlıyor.

Dünya genelinde müzik öğretmenleri tarafından kullanılan piyano uygulamasındaki kurslar ücretsiz ancak yeni kurslara katılmak, şarkı tekrarı yapmamak için premium üyeliğe yükseltmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Simply Piano

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
191 MB DOSYA BOYUTU

Piyano çalmayı öğrenmek zor değil.

Simply Piano, piyano çalmayı öğrenmenin en hızlı ve eğlenceli yolu. Dünyanın dört bir yanından müzik öğretmenlerinin de destek verdiği, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kurslar sunan harika bir eğitim uygulaması. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu ve ücretsiz katılabildiğiniz kurslar da bulunmakta.

Piyanonuz olsun olmasın, müzik zevkiniz ve çalma seviyenize göre size en uygun kursları sunarak piyano çalmayı öğreten eşsiz bir uygulama Simply Piano. İster telefon/tabletinizi piyanonuzun üzerine koyun, isterseniz de mobil cihazınız üzerinden çalın… Uygulama, çaldığınız parçayı takip ederek size anlık geri bildirimde bulunuyor. Bu sayede notayı doğru çalıp çalmadığınızı, nerede hata yaptığınızı, ritmi tutturup tutturamadığınızı vs. anlayabiliyorsunuz. Dersler nota okumayı öğrenmekten iki elle çalmaya kadar uzanıyor. Egzersiz süresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Her yaşa uygun, içeriği sürekli güncellenen, piyano öğretmenleri tarafından da desteklenen sanırım tek piyano öğreten uygulama Simply Piano. İlk iki kursu ücretsiz alabiliyorsunuz. Yeni kurslara katılmak, yeni şarkılar çalmak için üyelik almanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piano Crush

    Piano Crush oyununda yukarıdan aşağı kayan notalara zamanında basarak eğlenceli şarkılar çalabilirsiniz.
  • Kids Piano Games Free

    Kids Piano Games, çocuklarınıza küçük yaşta piyano çalmayı öğretebileceğiniz ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Piano Teacher

    Piano Teacher, piyano çalmayı öğrenmek isteyenlerin yardıma koşan ve keyifli bir şekilde piyano çalmayı öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Piano Academy

    Oturduğun yerde piyano çalmayı öğrenmek ister misin?
  • Simply Learn German

    Simply Learn German uygulaması, Almanca öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir kaynak olarak öne çıkıyor.
  • Kids Animal Piano

    Kids Animal Piano ile piyano tuşlarından hayvan sesleri çıkararak eğlenceli müzikler oluşturabilirsiniz.
  • Piano Tiles 2 APK

    Piano Tiles 2 APK mobilde en çok oynanan ücretsiz müzik oyunu. Piyano çalmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.