Sınava Doğru - AÖF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Sınava Doğru - AÖF, açıklamalı açıköğretim sınav soruları, ünite özetleri içeren Android eğitim uygulaması.

Sınava Doğru – AÖF, Açıköğretim öğrencilerinin sınava daha rahat hazırlanmaları amacıyla geliştirilmiş bir sistem ve mobil cihazlarda da faydalanılabiliyor. Açıklamalı olarak AÖF sınav soruları ve ünite özetlerine kolaylıkla ulaşma imkanı tanıyan uygulama Android tabanlı hem tablet hem de telefonda kullanılabiliyor.

Nerede olursanız olun yanınızda onlarca kitabın ağırlığını taşımdan AÖF sınavına hazırlanma kolaylığı sunan Sınava Doğru AÖF uygulamasıyla geçmiş dönemlerde çıkan sorulara açıklamalı olarak ulaşabiliyorsunuz. Gerçek sınava girermiş gibi kendinizi sınayıp sınav sonrası başarım durumunuzu görebiliyorsunuz. Eksik olduğunuz konuları da ünite özetleri bölümünden tamamlamanız mümkün.

Sınava hazırlık aşamasında büyük kolaylık sağlayan uygulamaya kayıt olmak ücretsiz lakin sorular ekranını görebilmeniz için satın alım yapmanız gerekiyor. Ders kitaplarıyla karşılaştırıldığında ücretlerin makul olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Sınava Doğru - AÖF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sınava Doğru - AÖF uygulaması ile Açıköğretim sınav soruları, ünite özetleri cebinizde.

Sınava Doğru – AÖF, Açıköğretim sınavına hazırlanma aşamasında oldukça işinize yarayacağını düşündüğüm bir mobil uygulama.

Geçmiş Açıköğretim sınav soruları ve ünite özetleri ile sınava dilediğiniz yerden, kalın kitapların kapağını açmanıza gerek kalmadan hazırlanma kolaylığı sağlayan en iyi iOS uygulaması Sınavar Doğru diyebilirim. İçerisindeki sorular gerçekten çıkmış sorular ve dersin ara ve güz dönemi sorularını seçip kendinizi sınayabiliyorsunuz. Sınav sonrası performansınızı da görmeniz mümkün. Yanlış çözdüğünüz sorularda ünite özetlerini açarak eksiğini kolaylıkla kapatma şansına sahipsiniz ki bir sınava hazırlık uygulamasında daha ne olsun, değil mi?

Sürekli güncellenen uygulamada sınav soruları ücretli olarak sunuluyor. Hangi dersi çalışacaksanız o dersin sorularını satın alıyorsunuz. Fiyatların oldukça uygun olduğunu da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AÖF Plus APK

    AÖF Plus uygulamasında deneme ve çıkmış soruları çözerek sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • AÖF Pro

    AÖF Pro, Açıköğretim çıkmış sorular, deneme sınavları, ders özetlerini içerir. Açıköğretim sınavına hazırlananlar için tavsiyedir.
  • Aöf Notmatik

    Aöf Notmatik, Açık Öğretim öğrencilerinin sınav bilgilerini ve almaları geren en az notu gösteren bir uygulamadır.
  • AÖF Soru

    AÖF Soru, Açık Öğretimde okuyan yada okuyacak kişiler için geliştirilen detaylı, eğitici ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Aöf Ders Notları

    Aöf Ders Notları, Açıköğretim sınavlarına hazırlanma sürecinde olan kullanıcılara yardım etmek amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • AÖF Hocası

    Açıköğretim Fakültesi sınavlarına akıllı telefonlarınızdan kolayca çalışabilirsiniz.
  • Ehliyet Sınavı

    Geçmiş yıllarda çıkmış ehliyet sorularını çözerek kendinizi test edebilir, eğitim videoları ve içerikleriyle sınava hazırlanabilirsiniz.
  • Dersimiz YGS

    Dersimiz YGS uygulaması ile sınava bulunduğunuz her yerden kolayca hazırlanabilirsiniz.