Sinefil Bilgi Yarışması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Sinema ve TV dünyasına dair soruların yer aldığı bir bilgi yarışması

Sinefil, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilgi yarışması oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sinema severlerin beğenerek oynayabileceği türden bir oyun olan Sinefil ile sinema bilginizi yarıştırıyorsunuz.

Eğlenceli ve keyifli bir bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Sinefil, film izlemeyi seven ve sinema kültürüyle ilgilenen herkesin hoşuna gidebilecek bir oyundur. Sinema ve TV dünyasında ne kadar hakim olduğunuzu ortaya koyabileceğiniz oyunda sorulara doğru cevaplar vererek ilerlemeye çalışıyorsunuz. Yeşilçamdan Hollywood'a kadar efsane filmlerin hakkında ilginç sorularla karşılaşabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Yediden yetmişe herkesin beğenerek oynayabileceği düşündüğüm Sinefil, boş zamanlarınızı da değerlendirebileceğiniz bir oyun diyebiliirm. Kullanışlı menüleri ve kolay oynanışıyla da ön plana çıkan Sinefil sizleri bekliyor. Ayrıca oyunda farklı oyun modlarıyla da oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Sinefil oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sinefil Bilgi Yarışması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir bilgi yarışması

Sinefil, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bilgi yarışması oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Sinema severlerin beğenerek oynayabileceği türden bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda sinema ve TV dünyasına dair sorulara cevap vermeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Sinefil, sinema ve TV dünyasına dair bilgilerinizi test edebileceğiniz bir oyundur. Karşınıza çıkan sorulara doğru cevaplar vererek ilerlemeye çalıştığınız oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Hollywood'un efsane filmlerinden Yeşilçam'ın klasiklerine kadar her türlü filme ait soruyla karşılaşabileceğiniz oyunda eğlenceli ve keyifli deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yediden yetmişe herkesin beğenerek oynayabileceği düşündüğüm Sinefil, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Kolay oynanışıyla da ön plana çıkan oyunda farklı oyun modlarını deneyebiliyorsunuz.

Sinefil oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shoutrageous!

    Arkadaşla veya grupla oynanabilen bilgi yarışması oyunu
  • Bildirbil

    Bildirbil uygulamasında ister bireysel isterseniz de arkadaşlarınızla bilgilerinizi yarıştırabilirsiniz.
  • Demokrasi Günü Bilgi Yarışması

    Demokrasi Günü Bilgi Yarışması, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bilgi yarışmasıdır.
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu
  • Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması

    Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması uygulamasıyla Şevkat Yerimdar dizisi hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz.
  • Genel Kültür Bilgi Yarışması

    Genel Kültür Bilgi Yarışması uygulamasında birçok farklı alanda binlerce soru sizlere sunuluyor.
  • Oyna Kazan

    Oyna Kazan: Onedio'dan Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması
  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu