Skater Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Çatılardan uçmaya hazır ol.

Skater Race oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur. 

Kaykay yapmaya bayılanlar... Çocukluğumuz en eğlenceli zamanlarını birlikte paylaştığımız kaykay bazen hayatımızın bir parçası haline gelebiliyor. Çoğu zaman tarzımızı oluşturduğunu hatta hayatımızı yönlendirdiğini bile görebiliyoruz. Bu eğlenceli aktiviteyi daha eğlenceli hale getiren de oyunlardır.

Kaykaylı oyunların en iyilerinden biri olan Skater Race oyunu kolay oynanış şekli ile tüm oyunseverleri büyülüyor. Bazen çatıların üstündeki rampalarda bazen elektrik direklerinde veya tellerinde... Bu oyunda istediğin yerden gidebilirsin. Ayrıca istediğin karakterle oyuna devam edebilirsin. Numaralı atlayışlar yapman için uzun dokunman yeterli olacaktır. Her bölümde sana farklı görevler verilecek bunların hepsinin üstesinden gelmeye çalışacaksın. Bakalım kaykay oyununda ne kadar başarılısın. Sana artı puan kazandıracak diğer şey ise altınlar. Ne kadar çok altın kazanırsan senin için o kadar iyi. Bu oyunun en iyisi olmak senin ellerinde. Hadi bakalım göster kendini.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  

sedanur Bolat

Skater Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Çatılardan uçmaya hazır ol.

Skater Race oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur. 

Kaykay yapmaya bayılanlar... Çocukluğumuz en eğlenceli zamanlarını birlikte paylaştığımız kaykay bazen hayatımızın bir parçası haline gelebiliyor. Çoğu zaman tarzımızı oluşturduğunu hatta hayatımızı yönlendirdiğini bile görebiliyoruz. Bu eğlenceli aktiviteyi daha eğlenceli hale getiren de oyunlardır. Yerinizde durmak istemeyeceğiniz ve karakterle birlikte ordan oraya zıplayacağınız aşırı keyifli bir oyun. Bu atmosferde oyun oynamaya bayılacağına eminim. 

Kaykaylı oyunların en iyilerinden biri olan Skater Race oyunu kolay oynanış şekli ile tüm oyunseverleri büyülüyor. Bazen çatıların üstündeki rampalarda bazen elektrik direklerinde veya tellerinde... Bu oyunda istediğin yerden gidebilirsin. Numaralı atlayışlar yapman için uzun dokunman yeterli olacaktır. Her bölümde sana farklı görevler verilecek bunların hepsinin üstesinden gelmeye çalışacaksın. Bakalım kaykay oyununda ne kadar başarılısın. Sana artı puan kazandıracak diğer şey ise altınlar. Ne kadar çok altın kazanırsan senin için o kadar iyi. Bu oyunun en iyisi olmak senin ellerinde. Hadi bakalım göster kendini.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balls Race

    Hızlı tempolu top yarış oyunu
  • Diamond Race 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Parkour Race - Freerun Game

    Sürükleyici bir macera oyunu
  • Hazy Race

    Hazy Race, uzun bloklar arasında zıplayarak ilerlediğiniz arcade oyunu.
  • Dino Rush Race

    Harika deneyim sunan bir yarış oyunu
  • Golf Race

    Golf oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun
  • Flippy Race

    Ketchapp'ın yeni oyununda jetski ile yarışlara giriyoruz.
  • High Wheeler Speed Race

    Bisiklet yarışlarına katılacağız.