Skill Wave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Skill Wave, koşu oyunlarına benzeyene fakat canlı bir karakter yerine bir nesneyi kontrol ederek ilerleyeceğiniz Android sonsuz koşu oyunlarından bir tanesi.

Skill Wave, sonsuz koşu oyunları ile tamamen aynı yapıda geliştirilen fakat görsel olarak çok daha farklı bir dünyada oynayacağınız Android beceri oyunu. El becerileriniz ne kadar gelişmişse oyunda elde edeceğiniz başarı da aynı oranda artıyor.

Koşu oyunlarının aksine bu oyunda bir nesnenin kontrolünü sağlıyor ve önünüze çıkan tüm engelleri aşarak olabildiğince çok ilerleyip maksimum puan almaya çalışıyorsunuz. Oynadıkça daha fazla puan yapma şansınız olduğu için oyunu oynadıkça bağımlısı olmanız normal.

Farklı ve dinamik bir oyun olan Skill Wave'i Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Skill Wave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Skill Wave, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Skill Wave, iPhone ve iPad cihazlarımızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız karşımıza çıkan engellere çarpmadan ilerlemek ve en yüksek skoru elde etmek.

Sonsuz oyun yapısına sahip olduğu için Skill Wave'i istediğimiz kadar oynayabiliyoruz. Hata yaparsak ve engellerden birisine çarparsak tekrar başlamak zorunda kalıyoruz. Tek dokunuşla oynanabildiği için kısa molalarınızda, otobüs beklerken ve hatta evinizde koltuğunuzda uzanırken dahi bu oyunu zevkle oynayabilirsiniz.

Skill Wave'de çok sade bir grafik konseptine yer verilmiş. Açıkçası biraz daha canlı ve kaliteli bir tasarıma sahip olsun isterdik. Yine de bu tarz konular göreceli olduğu için birçok oyuncunun dikkatini çekmeyecektir.

Game Center desteği sayesinde arkadaşlarımızla mücadele edebilmemize olanak sağlayan Skill Wave, beceri oyunlarına ilgi duyanların kısa sürede favorisi olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wave Launcher

    Wave Launcher uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kısayollarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.
  • Wave

    Wave, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay yarışı oyunu.
  • WAVE Calendar

    WAVE Calendar uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan takvimlerinizi çok daha kolay bir şekilde yönetebiliyorsunuz.
  • WAVE Scheduler

    WAVE Scheduler uygulaması ile Android cihazlarınızdan hiç zorlanmadan tüm toplantılarınızı organize edebilirsiniz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.