Skip-Bo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.

Casual Game Company tarafından geliştirilen ve üç farklı mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan Skip-Bo zeka ve kağıt oyunları kategorisinde yer alıyor.

Sıralı kart yığınları oluşturularak oynanabilen yapım da oyuncular en iyi kart yığınını yaparak rakiplerini yenmeye çalışacaklar.

Beceri ve stratejiyi aynı oyunda buluşturan geliştirici ekip, oyunu oynaması ücretsiz olarak yayınlayarak yüzleri güldürdü.

Farklı sayılara sahip olan kartlar ile en hızlı ve en iyi yığını oluşturan oyuncu, oyunu kazanırken eğlence ise tavan yapacak. Oldukça renkli içerikler eşliğinde rahatlıkla oynanabilen yapım her kesimden oyuncuya kolay bir oynanış sunuyor.

Cesur grafik açılarının da yer aldığı mobil yapım da gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından oyuncu yer alıyor. Oyuncular online olarak birbirleri ile mücadele ederken diğer yandan da keyif alıyorlar.

Doğukan Çağlakpınar

Skip-Bo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
135.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.

Mobil kağıt ve zeka oyunları arasında yer alan Skip-Bo geniş kitlelere doğru yayılmaya devam ediyor.

Birbirinden farklı mobil oyunlara sahip olan Casual Game Company tarafından geliştirilen ve tam üç farklı mobil platformda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Skip-Bo gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

7’den 70’e her kesimden oyuncuya oldukça basit bir oynanış atmosferi sunan Skip-Bo sıralı bir kağıt oyunu olarak yayınlandı.

En iyi kart yığınını yapmaya çalışacağımız oyunda online olarak gerçek oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz.

Stratejiyi ve beceriyi iç içe oyunculara sunan geliştirici ekip, oyunculara bir yandan rekabet diğer yandan da eğlence yüklü bir deneyim yaşama fırsatı veriyor.

İlgiyle oynanmaya devam edilen yapım çarpıcı grafik açıları ile de beğenileri toplamaya devam ediyor. Her kesimden oyuncu tarafından oynanan Skip-Bo güncellemeler de alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Skip-Bo

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
154.66 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.

Android, iOS ve Windowsphone olmak üzere üç farklı mobil platformda ilgiyle oynanmaya devam edilen Skip-Bo eğlenceli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Zeka ve kağıt oyunları arasında yer alan Skip-Bo dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları gerçek zamanlı olarak bir araya getiriyor. Sıra tabanlı bir kart yığını oluşturmaya çalışacak olan oyuncular oldukça eğlenceli anlar yaşayacaklar.

Birbirinden farklı değerlere sahip olan kartlar ile en iyi ve en hızlı kart destesini oluşturan oyuncular oyunun galibi olacaklar. Hem ülkemiz hem de dünyanın dört bir yanından gerçek oyunculara ev sahipliği yapmaya devam eden yapım renkli içeriklere sahip.

Basit oynanış yapısı ile oyuncuları kolaylıkla oyun içerisine adapte eden başarılı oyun, her kesimden oyuncuyu karşı karşıya getirerek zengin bir oynanış sunuyor.

Oynaması ücretsiz olarak üç farklı platformda yayınlanana başarılı oyun günümüzde ücretsiz olarak güncellemeler alarak içeriğini de zenginleştirmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Escoba del 15

    Gerçek zamanlı kart oyunu oynayacağız.
  • TriPeaks Solitaire Cards Queen

    Dev bir kart koleksiyonu oluşturarak türlü maceralara atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Kart Stars

    Sürücümüzü özelleştirerek yarışlara katılacağız.
  • Chinchón Blyts

    Gerçek zamanlı olarak kağıt oyunu oynayacağız.
  • Clone Evolution

    Kart oyunu oynayacağız.
  • Match Attax 19/20

    Gerçek zamanlı olarak kart maçlarına katılacağız.