Sky Gamblers: Storm Raiders

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME
692 MB DOSYA BOYUTU

Sky Gamblers: Storm Raiders bolca aksiyon sunan bir uçak savaşı oyunudur

Sky Gamblers: Storm Raiders, 2. Dünya Savaşı'nda geçen bir hikayeye sahip olan başarılı bir mobil uçak savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Sky Gamblers: Storm Raiders'da 2. Dünya Savaşı'nda kullanılmış tarihi uçaklardan oluşan geniş bir savaş uçağı filosundan bir uçak seçerek oyuna başlıyoruz. Sonrasında ise 2. Dünya Savaşı'nın tarihi anlarının yaşandığı Pearl Harbor gibi savaş alanlarını ziyaret ederek düşmanlarımızla heyecan savaşlara katılıyoruz.

Sky Gamblers: Storm Raiders temel olarak simülasyon türünde bir hava savaşı oyunu. Bu nedenle oyun arcade türündeki basit kontrollere sahip uçak oyunlarından biraz farklı. Oyunda oyunculara uçaklarını yönetebilmek için farklı kontrol sistemi seçeneklerinden birini tercih edebilme imkanı veriliyor. Oyunun grafikleri ise gerçekten başarılı ve üst düzey bir kalite sunuyor. Uçakların modellemelerinin yanında çevresel efektler, ışık yansımaları oldukça hoş görünmekte.

Sky Gamblers: Storm Raiders ödeyeceğiniz parayı hak eden bir mobil oyun. Kısıtlı sayıda uygulama içi satın alım işlemi içeren oyunda bu uygulama içi satın alımlar oyunda ilerleyişinizi engelleyecek şekilde değil. Sadece uçakların kilidini biraz daha erken açmak ve ek kişiselleştirme seçeneklerine erişmek için uygulama içi satın alım işlemlerini tercih edebilirsiniz. Bunun haricinde oyun genel olarak oldukça başarılı ve oyunda ilerlemek için herhangi bir ek ödeme yapmanıza gerek yok.

Can Erdil Şentürk

Sky Gamblers: Storm Raiders

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
510 MB DOSYA BOYUTU

Sky Gamblers: Storm Raiders simülasyon türünde bir uçak savaşı oyunudur

Sky Gamblers: Storm Raiders oyuncuları 2. Dünya Savaşı'nın heyecan dolu atmosferine konuk eden oldukça başarılı bir simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uçak savaşı oyunu olan Sky Gamblers: Storm Raiders içerisinde 2. Dünya Savaşı dönemine özgü klasik savaş uçaklarından birini seçebiliyoruz ve gökyüzüne açılarak savaşın gidişatını değiştirmeye çalışıyoruz. Düşmanlarımızla it dalaşı yaparak şehirleri ve savaş gemilerini korumaya çalışırken düşman hedeflerini bombalama, tünellerin içerisinden geçerek düşman hattına sızma gibi görevleri tamamlamak için çaba verebiliyoruz.

Sky Gamblers: Storm Raiders basit bir arcade uçak savaşı oyunu olmaktan ziyade detaylı bir uçak simülasyonu olarak geliştirilmiş bir oyun. Eğer gerçekçi yapıdaki uçak oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek oyun üstün grafik kalitesiyle görsel bir şölen sunuyor. Yüksek detaylı uçak modellemelerinin yanısıra görsel efektler, yansımalar ve çevresel grafikler de bir hayli başarılı. Oyunda 2. Dünya Savaşı'nın en önemli anlarının yaşandığı Pearl Harbor gibi mekanları ziyaret edebilmemiz mümkün.Oyunu farklı kontrol yöntemlerinden birini tercih ederek oynayabilirsiniz.

Sky Gamblers: Storm Raiders eğer gerçekçi bir oyun yapısını yüksek kaliteli grafiklerle birleştiren bir uçak savaşı oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Gamblers: Air Supremacy

    Sky Gamblers: Air Supremacy, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu bir savaş uçağı simülasyon oyunudur.
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.
  • Sky Garden: Paradise of Farmer

    Sky Garden: Paradise of Farmer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Sky Block

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Little Raiders Robin's Revenge

    Little Raiders Robin's Revenge sürükleyici bir aksiyon - macera oyunudur
  • Cloud Raiders

    Cloud Raiders, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon ve strateji türlerini başarıyla harmanlayan bir oyundur.
  • Slot Raiders

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir slot oyunudur.
  • Heroes of the Storm Dashboard

    Heroes of the Storm Dashboard Blizzard'ın yeni çıkacak olan MOBA oyunu Heroes of the Storm hakkındaki en güncel bilgilere ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulamadır.