Sky Hoppers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.

Sky Hoppers, görselleriyle Crossy Road oyununu hatırlatan oldukça zorlu beceri oyunu. Sadece Ketchap’ın sinir bozucu derecede zor olmasına karşın bağımlılık yapan oyunlar çıkardığını düşünüyorsanız sizi yanılgıya uğratacak bir yapım.

Android tabanlı hem telefon hem de tabletlerde oynanabilen ücretsiz olarak sunulan oyunda amacınız karakterleri olabildiğince küçük platform üzerinde ilerletmek. Evet, tek yaptığınız karakteri ufak dokunuşlarla yürütmek. Lakin karakteri belirtilen çizgiye ulaştırmak son derece zor. Her ne kadar yol çizgileri çıksa da bunları takip ederek istenen noktaya varmak zor. Basacağınız noktayı çok iyi tespit etmeli, çizgileri gördüğünüz an hızlıca ilermelisiniz. Platformu oluşturan kutucukların üzerinde çok beklerseniz düşüp sil baştan başlıyorsunuz.

Renkli retro tarzı görselleriyle dikkat çeken oyunda çıkış noktasına sağ salim ulaşmak tek başına yeterli olmuyor; platformun belli noktalarında çıkan altınları da toplamanız gerekiyor. Altınlar yeni karakterleri açabilmeniz açısından mühim.

Erkan Calp

Sky Hoppers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Sky Hoppers, retro görselli son derece zor, tek elle rahatlıkla oynayabileceğiniz bir beceri oyunu.

Sky Hoppers, retro görselleriyle dikkat çeken olabildiğince zor yapılmış bir beceri oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyunda bazen bir adamın, bazen robotun, bazen de bir hayvanın yerine geçerek her an düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğumuz platformda ilerlemeye çalışıyoruz.

Ketchapp’ın parmak ısırtan zorlu beceri oyunlarının düzeyinde olan Sky Hoppers’da farklı karakterlerle olabildiğince kısa ancak göründüğü gibi olmayan platform üzerinde yürümeye çaışıyoruz. Amacımız birkaç metre uzaklığımızda duran noktaya ulaşmak.

İlk bakışta çok basit gibi görünen oyun başlangıç noktasında zorluğunu göstermeye başlıyor. Karakterimizi ilerletmek için dokunma ve kaydırma hareketini kullanıyoruz. Çizgiler üzerinden ilerlememiz gerekiyor. Lakin bitiş noktasına ulaşmamıza yardımcı olan çizgiler kesik kesik karşımıza çıkıyor ve bastığımız anda beliriyor. Bu noktada ilerlemenin tek yolu son derece hızlı olmak. İlk adımı attıktan sonra parmaklarımızı seri şekilde kullanarak bitiş noktasına ulaşıyoruz. Kutucukların üzerinde 1 saniye bile fazla durursak platform çöküyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Hoppers

    Galaxy Hoppers'ta gezegenler arası seyahat ederek verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Sky Glider

    Sky Glider'da kağıt uçağımızla engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.