Sky Way

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bir oynanışa sahip olan oyunda becerilerinizi sınamaya çalışıyorsunuz.

Zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olan Sky Way, telefonlarınızda olması gereken eğlenceli bir oyundur. Zor ve tehlikeli bölümlere sahip olan oyun, farklı oyun modlarıyla da ön plana çıkıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda elmasları toplama çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve tehlikelerden uzak durmalısınız. Düz bir yol üzerinde ilerlemeye çalıştığınız oyunda aşağı düşmemeniz gerekiyor. Eşsiz bir fizik sistemine sahip olan oyunda eğlence dolu bir oyundur. Tek parmak ile kontrol sağlayabildiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Sky Way'i sakın kaçırmayın. Eğer zevkli ve eğlenceli bir oyun arayışındaysanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Sky Way oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sky Way

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Sky Way, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Sky Way, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri ve refleks oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendierebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Sky Way, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve aynı zamanda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda düz bir yolda ilerlemeye ve elmasları toplamaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda aşağı düşmeden ilerlemeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Tehlikeli engellere de sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz bir oyun arayışındaysanız Sky Way tam size göre diyebilirim. Aynı zamanda eşsiz bir fizik sistemine sahip olan oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Sky Way'i mutlaka denemelisiniz.

Sky Way oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrong Way Racing

    Wrong Way Racing sinir bozucu olduğu kadar bağımlılık yaratan bir beceri oyunudur.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Whale

    Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Sky Glider

    Sky Glider'da kağıt uçağımızla engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.