Sky Whale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Sky Whale mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Sky WhaleNickelodeon'ın sevilen çizgi kahramanlarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Sky Whale'de uçan bir balinanın maceralarına tanık oluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bulutları ve diğer ilginç eşyaları kullanarak daha yükseğe ve ileriye zıplayarak havadaki donutları toplamak ve havada kalmak. Toplayacağımız altınla balinamız için değişik ekipmanların kilidini açabiliyoruz.

Sky Whale'da havada ne kadar uzun süre kalırsak o kadar çok altın elde ediyoruz. Havada kalabilmek için ise donutları topluyoruz. Maceramız bizi kimi zaman su altına götürürken kimi zaman uzaya çıkıyoruz. Gökkuşağı rengindeki donutu yediğimizde ise süper yeteneklerimizi aktifleştiriyoruz.

Sky Whale kolay bir şekilde oynanabiliyor ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Sky Whale

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
89.9 MB DOSYA BOYUTU

Sky Whale, çocukların keyifle oynayabileceği bir Nickelodeon oyunu.

Sky Whale, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir çocuk oyunu olarak dikkatleri çekiyor. Nickelodeon tarafından tasarlanan Sky Whale'de sevimli balinayı mümkün olduğunca gökyüzünde tutmaya çalışıyoruz.

Oyunda balinamızı gökyüzünde tutabilmek için etrafta bulunan ilginç objeleri kullanmamız gerekiyor. Oyunda sergilediğimiz performansa göre para kazanıyoruz. Bu paranın miktarı tamamen gittiğimiz mesafe ve bonusları toplama oranımız ile alakalı. Dolayısıyla karşımıza çıkan bonusları kaçırmadan toplamamız ve kombolar ile puanımızı yükseltmemiz gerekiyor. Kazanacağımız parayla ise balinaya ilginç giysiler, güçlendiriciler ve ekipmanlar alabiliyoruz.

Oyundaki temel amacımız mümkün olduğunca ileri gitmek olduğu için alacağımız ekipmanların büyük önemi var. Farklı amaçlara yönelik çalışan bu ekipmanlar balinayı her seferinde biraz daha ileri taşımayı sağlıyorlar.

Sky Whale temel olarak çocuklara hitap ediyor. Zaten Nickelodeon tarafından tasarlanmış olması da bunun sinyallerini veriyor. Çocukların penceresinden baktığımız zaman Sky Whale epey keyifli bir oyun. Çocuklar için hiçbir zararlı öğeye sahip olmaması da kayda değer unsurlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Whale Trail Frenzy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Wiggle Whale

    Korsan gemilerini batırın.
  • Sky

    Sky, ücretsiz olarak indirebileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Sky Hoppers

    Sky Hoppers, her seferinde baştan başlamaktan bıkmayacağınız retro görselli beceri oyunu.
  • Sky Punks

    Sky Punks, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sky Pillar

    Sky Pillar, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.