Skydoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Skydoms, RPG ve eşleştirme oyun türlerini başarılı bir şekilde kombine ediyor.

Skydoms, Android işletim sistemi taşıyan akıllı telefon ve tabletler üzerinde ücretsiz olarak oynanabilecek bir rol yapma oyunu olarak öne çıkıyor. Her ne kadar rol yapma oyunu temelleri üzerine oturtulmuş olsa da Skydoms'ta yoğun miktarda eşleştirme oyunu dinamiklerine yer verilmiş.

Aslında RPG ve eşleştirme oyunlarının kombine edilmesi mobil dünya için pek de yeni bir konsept sayılmaz. Daha önce pek çok oyun bu iki türü birleştirerek başarılı işlere imza attı. Skydoms da bu başarılı oyunlardan biri olmaya aday. Açıkçası bunu gerçekleştirebilecek donanımlara da sahip. Kaliteli grafikler, sürükleyici bir akış, karakter zenginliği ve PvP maçlara imkan vermesi. Bir RPG'de görmeyi istediğimiz her şey bu oyunda var.

Oyunda 300'den fazla karakter mevcut ve bunlardan istediğimizi seçerek takımımıza katabiliyoruz. Bu karakterlerin her biri kendilerine özgü yeteneklere sahipler. Karakerlerimizle saldırı gerçekleştirebilmek için ekranın alt bölümünde yer alan taşları eşleştirmemiz gerekiyor. En az üç olmak üzere taşları eşleştirerek saldırılar gerçekleştiriyoruz fakat daha fazlasını da işe dahil edebiliriz.

Gerçek oyunculara karşı da mücadele edebilmemize imkan veren Skydoms, bu kategoride oynayabileceğiniz ideal oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Skydoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Skydoms hem grafikleri hem de içerik zenginliğiyle beğenimizi kazanan başarılı bir RPG.

Skydoms, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz uzun soluklu bir rol yapma oyunu. Aslında tamamen rol yapma oyunu olduğunu söyleyemeyiz çünkü Skydoms aynı zamanda eşleştirme oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz bileşenlere de yer veriyor.

Oyunun temeli takım savaşlarına dayanıyor. Savaşlar ise üçlü eşleştirme oyunu dinamiklerinde gerçekleştiriliyor. Yani saldırı yapabilmek için benzer taşları yan yana getirmemiz gerek. En azından üç tanesini yan yana getirebilirsek saldırı gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda tam tamına 200'ü aşkın savaş bulunuyor. Elbette bu savaşlar kolay ile başlayıp zora doğru ilerliyorlar.

Oyunda takımımıza katabilecğeimiz 300'den fazla karakter mevcut. Bunlar arasında savaşçılar, suikastçılar, büyücüler, şekil değiştirenler ve diğer pek çok türden fantastik birimler yer alıyor. Bu karakterlerden istediğimizi seçerek takımımıza katıyoruz ve savaşlara katıldıkça her birini geliştirebilecek konuma erişiyoruz. Oyunda dilersek gerçek oyunculara karşı da savaşlar gerçekleştirebiliyoruz.

Özgün bir içeriğe sahip olan Skydoms, kaliteli fakat ücretsiz bir rol yapma oyunu denemek isteyenlerin kaçırmaması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu