SKYHILL

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME

SKYHILL mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur

SKYHILL ilginç hikayesi ile dikkat çeken bir mobil hayatta kalma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan SKYHILL'de bizi alternatif bir gelecek senaryosu bekliyor. 3. Dünya Savaşı gerçekleşmiş, dünya bu savaşın etkisi nedeniyle harabeye dönmüştür. Şehirler birer mezarlığa dönerken geriye az sayıda insna kalmıştır ve bu insanlar da zor bulunan sığınaklara yerleşmişlerdir. Kullanılan nükleer silahlar ve radyoaktif serpinti insanların mutantlara dönüşmesine sebep olmuş, sokaklar yaşanılamaz hale gelmiştir. Biz bütün bu karmaşanın içinde geçmişte lüks bir hayat yaşamış bir adamın yerine geçiyoruz. Eskiden zengin bir iş adamı olan kahramanımız gökdeleninin içine hapsolmuştur. Hayatta kalabilmesi için ise gökdeleni yavaş yavaş keşfetmesi ve tehlikeleri ortadan kaldırması gerekiyor.

SKYHILL'de temel olarak kahramanımızla mutantlara karşı savaşıyoruz. Bu savaşlarda kullanacağımız silahları ise kendimiz inşa ediyoruz. Bu iş için gökdeleni dolaşmalı, farklı katlardaki malzemeleri toplamalıyız. Ayrıca açlığımızı gidermek için de yiyecek toplamamız ve kendi yiyeceğimizi pişirmemiz gerekiyor.

2 boyutlu retro tarzda grafiklere sahip olan SKYHILL'de sıra tabanlı savaşlar bizi beklemekte. Oyunda farklı sonlar yer almakta, bu nedenle SKYHILL'i tekrar tekrar oynayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

SKYHILL

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
283 MB DOSYA BOYUTU

SKYHILL mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

SKYHILL ilginç senaryosuyla dikkat çeken post apokaliptik bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir hayatta kalma oyunu olan SKYHILL'de alternatif bir 3. Dünya Savaşı hikayesi bizi bekliyor. İnsanoğlu aralarındaki anlaşmazlığı savaşla çözmeye karar vermiş ve bu nedenle biyolojik silahlar kullanmıştır. Bu nedenle de insanlar evrim geçirmiş ve ortaya mutantlar çıkmıştır. Biz bu olaylar olmadan önce rahat ve zengin bir hayat sürmüş olan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Biyolojik silah kullanıldığında ise Skyhill adlı otelde lüks odamızda konaklarken etrafımızdaki yaşamın hızlı bir şekilde yok olduğuna ve mutantların ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Bu da zenginlik ve rahat içinde geçmiş yaşamımızın sonlandığını, önümüzde zorlu bir hayatta kalma mücadelesinin olduğunu bize gösteriyor.

SKYHILL'de hayatta kalabilmek için otel odamızdan çıkarak yiyecek ve içecek gibi temel kaynakları bulmamız gerekiyor. Bu da bize pençelerini geçirmeye meraklı mutantlarla yüzleşmemiz anlamına gelmekte. Bu savaşlarda risk alarak ödüller kazanabiliyor veya elimizdekilere veda edebiliyoruz.

SKYHILL'de sıra tabanlı bir savaş sistemi yer alıyor. Oyunda tecrübe puanı kazanarak kahramanımızı geliştirebiliyor, silahlar yapabiliyor ve farklı zorluk seviyelerinde oyunu oynayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu