Skyward

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Skyward, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz ve zamanlamaya dayalı bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

İki adet dama taşına benzer farklı renkte iki diskin rotasyonuyla hareket ettiğiniz Skyward gerçekten sıradığı bir beceri oyunu. Monument Valley'i hatırlatan grafiklerle birlikte yine adı geçen oyunun 3 boyutlu mimarisine benzer yapılar içerisinde ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Yapmanız gereken şey aslında oldukça basit: Sürekli dönen disklerden birinin bir sonraki adımı oluşturacak platforma ulaşması için tam üstünde süzülürken ekranı tıklamanız gerekiyor. Böylece diğer disk dönüyor ve aynı mekanizma işlemeye devam ediyor.

Sade olsa da göz almayı başaran grafiklere son derece zarif parkurların eklenmiş olması oyuna ayrı bir zevk katıyor. Oyunda ilerledikçe hareketli platformlarda mükemmel zamanlama için büyük savaşlar vereceksiniz. Skyward, anlaması kolay ama uygulaması zorlayan başarılı bir beceri oyunu. Yeteneklerinizi test etmek istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Alper Çetiner

Skyward

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
15.7 MB DOSYA BOYUTU

Skyward, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz ve zamanlamaya dayalı bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Skyward, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz sürükleyici bir beceri oyunu. Ketchapp imzası taşıyan Skyward'taki temel amacımız sürekli şekil değiştiren platformlar üzerinde yol almak.

Elbette bunu başarmak hiç de kolay değil çünkü oyunda kontrol etmemiz gereken iki tane daire var ve bu daireleri sürekli olarak hareket eden platformların üzerinde tutmak pek kolay olmuyor. Ekrana her basışımızda dailerden biri ileri gidiyor ve diğeri de kendi etrafında dönmeye başlıyor. Ekrana tekrar bastığımızda hareket eden daire platforma sabitleniyor ve bu kez diğeri dönmeye başlıyor. Bu şekilde devam ederek daireleri sürekli olarak ileri taşımaya çalışıyoruz.

Skyward'un en önemli ve en dikkat çeken özelliği ise bölüm tasarımları. Beceri oyunlarında pek dikkat edilmeyen bu unsur Skyward'da en fazla önemsenen konular arasında yer alıyor. Oyunun genel yapısına uygun olarak tasarlanan bölümler zorluk seviyesi üzerinde de belirleyici etkiye sahip. İlk birkaç bölüm kolay bir çizgide ilerlerken ilerledikçe hem bölümler karmaşıklaşıyor hem de oyun zorlaşıyor.

Zamanlamaya dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Skyward'u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Kings: Skyward Battle

    Age of Kings: Skyward Battle ile orta çağ döneminde kendi imparatorluğunuzu kurun ve inanılmaz stratejiler geliştirin. Savaş atmosferinin iyi bir şekilde yansıtıldığı strateji oyunlarından bir tanesi.
  • Skyward Journey

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir arcade oyunu
  • Skyward War

    Askeri üssünü koru ve hava savaşçını kullan.
  • Skyward City: Urban Tycoon

    Hayallerimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.