Slash Them All

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Zevkli dakikalar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Slash Them All, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zombilerin kafasını keserek basket atmaya çalıştığınız oyunda işiniz oldukça zor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Slash Them All, mümkün olduğunca en yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda karşınıza çıkan zombilerin kafasını kesip basket atmaya çalıştığınız bir oyundur. Piksel tarz grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle de eşsiz bir deneyim sunan oyunda son derece keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. 20'den fazla karaktere sahip olan oyunda yüksek puanlar yaptıkça farklı karakteri kontrol edebiliyorsunuz. Kılıcınızı iyi kullanmanız gereken oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor.

Slash Them All oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Slash Them All

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Slash Them All, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Slash Them All, karşınıza çıkan zombilerin kafalarını kesip basket potasına atmaya çalıştığınız bir oyundur. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda kılıcınızı son derece dikkatli kullanmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Yüksek puanlara ulaştıkça farklı karakterlerin kilidini açabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Slash Them All, sizleri bekliyor. Piksel tarz grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle de eşsiz bir deneyim sunan oyunda son derece keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Slash Them All oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rope Slash

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Avoid & Slash

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Push'em all

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil oyun
  • Eat Them All

    Eat Them All, Android işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ninja Dash - Ronin Jump RPG

    HD grafikler, sesler, boss mücadeleleri ile eşsiz hack & slash aksiyonu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu