Slashing Demons

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Slashing Demons'da tanrıların insanlığı yok etmek için gönderdiği yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.

Slashing Demons, insanlar ve tanrılar arasında geçen amansız savaşı konu alan bir aksiyon odaklı beceri oyunu.

Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğiniz bu oyunda tanrıların gazabını üstlerine çeken insanların yok olmaktan kurtulmak için giriştikleri mücadeleye tanık oluyoruz.

Konuya göre insanlar sergiledikleri bencil ve kibirli tavırlarıyla tanrıların nefretini kazanıyorlar. Tanrılar bu durum karşısında cehennemin en acımasız zebanilerini ve yaratıklarını insanları yok etmeleri için dünyaya gönderiyorlar. Neyse ki insanlar umutlarını tümüyle kaybetmiş değiller. Saldıran zebanileri engellemeyi kafasına koymuş bir karakter kılıcını kuşanıp hemen göreve atılıyor ve yaratıkları teker teker kesmeye başlıyor.

Oyun bu noktada epey ilginçleşiyor çünkü bahsini ettiğimiz bu yaratıklar hedeflerine ulaşabilmek için dillerini kullanıyorlar. Kahramanımız ise kılıcıyla yaratıkların dillerini kesmeye başlıyor. Bize düşen görevse hızlı refleksler sergileyerek dillerin etrafında bulunan parçalara değmeden bölümleri tamamlamak. Daha önce Timberman'i oynadıysanız Slashing Demons'ın az çok neye benzediğini tahmin edebilirsiniz.

Oyunda kullanılan rock müzik ve göz alıcı modellemeler, aldığımız keyfi had safhaya taşıyor. Slashing Demons, el becerilerine güvenen ve ilginç hikayeye sahip bir oyun denemek isteyen herkes tarafından denenmesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Slashing Demons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Slashing Demons, insanlığı yok etmeye kararlı yaratıkları saf dışı bırakmaya çalıştığımız, aksiyon dozu yüksek bir oyun.

Slashing Demons, hem iPad hem de iPhone cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon odaklı beceri oyunu. Öncelikle belirtmemiz gerekiyor ki bu oyunda karşımıza çıkan yapı daha önce birkaç oyunda daha kullanılmıştı. Fakat Slashing Demons rakiplerinden sıyrılmak için ilginç bir hikayeye yer veriyor.

Hikayeye göre insanların bencilliği ve kibirleri tanrıların sabrını taşırıyor ve bu sebepten tanrılar, insanları yok etmek için dünyaya birbirinden güçlü ve acımasız zebaniler gönderiyorlar. Cehennemin en ücra köşelerinden gelen bu yaratıkların yegane amacı insanları tek tek avlamak ve insan ırkını ortadan kaldırmak.

Neyse ki insanlığın tüm umudu tükenmiş değil. Baş karakter hemen kılıcını kuşanıp yaratıkları durdurmak için yola koyuluyor. Yaratıklar dünyayı yok etmek için gökyüzünden yeryüzüne doğru dillerini uzatıyorlar. Bizim yapmamız gereken şey ise yaratıkların dillerini kesmek ve bu şekilde insanlığı kurtarmak.

Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir ayrıntı var. Yaratıkların dillerinde etrafa uzanan ölümcül parçalar var. Karakterimizle kılıç sallarken bu parçalardan birine değersek ne yazık ki oyunu kaybediyoruz. Bu yüzden hızlı refleksler sergileyerek boş bulduğumuz tarafa geçip kesmeye oradan devam etmemiz gerekiyor.

Oyunda kullanılan grafik modellemeleri ve ses efektleri keyif faktörünü bir basamak yukarı taşıyorlar. Özellikle rock müzik türünden hoşlananları yakalayacak bir parça oyuna eşlik ediyor.

Sitemizde incelemesine yer verdiğimiz Timberman'i oynayıp sevdiyseniz Slashing Demons da mutlaka hoşunuza gidecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demons & Dungeons

    Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur
  • Devils & Demons

    Devils & Demons, Android mobil cihaz sahiplerinin bu platformda oynayabileği en iyi strateji RPG oyunlarından bir tanesi.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun