SleepBot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
892 TOPLAM İNDİRME

SleepBot sayesinde Android cihazlarınızı bir uykuya dalma ve uykudan uyanma aracı olarak kullanabilirsiniz.

SleepBot uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz iyi tasarlanmış ve ücretsiz olan alarm uygulamalarından bir tanesi. Pek çok benzer alarm uygulamasından uykunuzu takip etmesi ve seslerinizi dinlemesi ile ayrılan SleepBot, böylece uykunuzun tam da uyanmanız gereken yerinde sizi uyandırmaya çalışıyor ve güne daha dinç başlamanızı sağlamayı hedefliyor.

Uygulamanın hem hareketlerinizi hem de çıkardığınız sesleri takip edebilme özelliği sayesinde, uykunuzun en uyanmaya müsait anı belirleniyor ve böylece daha iyi bir şekilde uyanabiliyorsunuz. Uykuya dalmakta zorlanan kullanıcılar için rahatlatıcı ambiyans sesleri de uygulamada yer alıyor.

Ayrıca, birden fazla alarm kurabilme ve ana ekranda yer alan widget gibi özellikler sayesinde hem geç kalmanız engelleniyor hem de uykuya dalarken uygulamayı açmak yerine direkt olarak widgetı kullanarak uyku modunu aktif hale getirebiliyorsunuz.

Uykunuz sırasındaki hareket ve sesleriniz kayıt altına alındığı için bunları daha sonra inceleyebiliyor ve isterseniz raporları ayrı bir dosya olarak kaydedebiliyor ve arkadaşlarınızla kolayca paylaşabiliyorsunuz. Uyku düzeni konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcıların kesinlikle sahip olması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

SleepBot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

SleepBot alarm uygulaması ile iPhone ve iPad'inizi kullanarak uykuya dalmak ve uyanmak çok daha kolay hale geliyor.

SleepBot uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması ancak onu diğer benzer uygulamalardan farklı kılan şeyler var. Sadece alarm çalmakla kalmayan, aynı zamanda uyku sırasındaki hareketlerinizi takip eden ve seslerinizi dinleyen uygulama, böylece sizi belirlediğiniz saate kadar en uygun aralıkta uyandırmaya çalışıyor. Zira zamansız kalkılan uykuların gün içerisinde yorgunluğa neden olduğu biliniyor ve SleepBot sizi uykunuzun en uygun anında kaldırmaya çalışıyor.

Ücretsiz olarak sunulmasının yanında çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, beraberinde bir kullanma kılavuzuyla da birlikte geliyor. Birden fazla alarm kurma, farklı alarm sesleri gibi alarm uygulamaları için mecburi olan özellikler de tabii ki uygulamada mevcut. Ayrıca, uyku sırasındaki seslerinizi ve hareketlerinizi daha sonra size rapor olarak sunan uygulamayı kullanarak ne kadar kaliteli bir uykuya sahip olduğunuzu da ölçebilirsiniz.

Eğer uykuya dalmakta sorun yaşıyorsanız, uygulamanın sahip olduğu rahatlatıcı sesler özelliği sayesinde gevşeyebilir ve rahatça uykuya dalabilirsiniz. Bu özelliğin çalışması için tek yapmanız gereken yatarken uyku modunu açmak. Ayrıca esas alarm çalmadan önce yavaş yavaş artan düzeylerle yine benzer sesler oynatılıyor ve uyanmaya hazır hale gelmeniz sağlanıyor. Uyku istatistiklerinizi birer rapor olarak kaydetmenize de imkan tanıyan uygulama böylece arkadaşlarınızla karşılaştırma da yapabilmenizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.